Kusura bakmayın arka sayfalardan bir alıntı olacak ama; Eğer siz bu mantıkla hareket edip, size gelen deneyimsiz kişilere bunu söylerseniz ben sizin mantığınızdan şüphe ederim...Var mıdır google'ın böyle bir ayrımı ? Aa bu yeni bu böyle yapsada olur diyen bir google böcüğü gördünmü ? Gördünse söylede bende bu kadar yazıyı boşa yazmamış oluyum.
Bu sisteme karşı çıkan herkes mutlaka başlangıçta benzer çalışmalar yapmıştır. Herkes belirli bir potansiyele ulaştıktan sonra , alt teknikleri kötü bulur . Bu tüm meslekler de işlerde böyledir.
Bana biri gelse deseki bu işi yapacam , derim varsa imkanın paranı ver öğretim işi , yoksa paran bu bu yöntemlerle ilerleyebilirsin.
Karşı çıkıyorsunuz da peki sizce yeni başlayıp hiçbir bütçesi olmayan biri ne yapmalı ? Sizden pr3-4 link talep etse verirmisiniz. Yada bu iş değil , para kazandığınız işi öğretmesini istese öğretirmisiniz? Öğretmezsiniz, bende öğretmem çok samimi bir olmadıkça. Çalışmak ve kazanmanın kuralı bu.
Onun için çıkmaz sokak yerine yokuşun olduğu sokağı göstermemiz gerekiyor yeni arkadaşlara...