Alakalı sitelerden link almak en doğrusu fakat işe yeni başlayıp bu potansiyeli olamayan arkadaşlar için en iyi yöntem budur.
Kusura bakmayın arka sayfalardan bir alıntı olacak ama; Eğer siz bu mantıkla hareket edip, size gelen deneyimsiz kişilere bunu söylerseniz ben sizin mantığınızdan şüphe ederim...Var mıdır google'ın böyle bir ayrımı ? Aa bu yeni bu böyle yapsada olur diyen bir google böcüğü gördünmü ? Gördünse söylede bende bu kadar yazıyı boşa yazmamış oluyum.
Örnek verim. Benim bir sitem var her siteye yorum yazıyorum. Önüme gelen topliste ekliyorum. Nerede bir site ekleme yeri görsem sitemi ekliyorum. Bu bize bir zarar verir hayır tabiki vermez. Çünkü google kendi dışında başka siteden gelen hitleri sever. Bazı yerlerde görürüz organik hit dışında hitler vardır işte bunların amacı kendilerini googleye sevdirmektir. Ama onların spama düşme olasılığı vardır. çünkü onlar organik değildir.
Helal olsun size.Siz algoritmayı çözeli çok olmuş burda çürüyorsunuz.
Kardeşim sen içkili girme bu foruma.Kendi içinde nasıl bu kadar çelişebildin hemde aynı yazı içinde merak ediyorum.
Alıntı
Her önünee gelen yere link verme tekniğini bugün tepedeki bir çok seo cunun kullandığını link: ile görüyoruz. Bu kadar sakat bir durum olsaydı bu işin kralları bunu yapmazdı. Bende uyguladım bunu ve faydasını gördüm.
Örnek verirseniz müteşekkir oluruz.