amacdizayn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
site adresin nedir merak ettim.
Ankara Notebook Ankara Notebook Tamiri Ankara Notebook Tamir Ankara Notebook Servis
protos78 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Backlinklerini degistir. <a hre...> Gelisen Teknoloji</a> yi... <a hre...> ankara notebook tamir </a>... yap.
3-4 gun bekle. Sonuc degismediyse, title'i degistir. Az once bir daha baktim, meta tagler yukaridaki arkadaslarin dedigi gibi ariza. Olmamasi gereken hersey var, olmasi gereken title yok. 3-4 gun daha bekle. Sonuc degismediyse, descriptioni degistir. Mumkun oldugunca ilk siradaki siteye benzet.
Sitenin altindaki bos sayfalara yonlendiren linkleri kaldir.
Sonuc degismediyse, sitede yukarida bir yerelere aranan kelimeyi h1 tag ile yaz.
Sonuc yine degismediyse, 3-5 tane bedava blog ac. 2-3 paragraf notebook tamiri gecen yazi yaz. Yazinin icinde istedigin kelimeyle senin siteye link ver.
Link aldigin hazar.info ile senin site ayni ip blogunda, yani linklerin pek ise yaramiyor. Birini tasi.
Sitendeki anahtar kelimelerin bazilarini bold yap.
Burada yazdigim seylerin hepsini hemen bir kerede yapma. Birini yap, 3-5 gun bekle. Sonuc degismediyse, digerini dene vs...
Anlatım ve taktikler için teşekkür ederim Deniyeceğim...

Edit: hazar.info benim sponsor olduğum bir site Footer'da yazıyor backlink için değil yani ama gelisenteknoloji.com'u ayrı bir sunucuya taşıyacağım o zaman hepsinin faydası olacaktır...