vBT Bilişim Teknolojileri Hosting Departmanı Hakkında - vBulletin Destek Türkçe Yardım Platformu vBulletin indir - vBulletin hack - Plug-in / Eklentiler - vBulletin Temalar - vBulletin TR - Template - Dil Dosyaları - Tema - Avatarlar - Arama Motorlar
Merhaba, Ben Bekir KURT.
Aslında konulara cevap vermeme kararı almıştım ancak ilk ve son kez yazmak istedim.
vBT Bilişim Hosting Departmanı hizmet hayatına sektörün kötüye gitmesi ve krizden etkilenmesi sonucu son verdi.NetServis bünyesi altına girdi.Öncelikle siz müşteriler olarak bu karara yapabileceğiniz tek şey
saygı duymaktır.Burada anlaşalım.
vBT Bilişim Teknolojileri kimseyi mağdur etmedi.Başkaları gibi sitelerinizi kapatıp piyasaya eyvallah demedi.Allah'a şükür hepinizin sitesi açık.İtirazı olan varsa yazsın hemen müdahele yapalım.Sizleri saçma takıntısı yok alanım 5 GB'mış trafik 100 GB'mış.Neden 1 GB olmuş vs vs.Öncelikle kardeşim öncelikle sen ömründe kaç kere 100 GB trafik harcadın ? Bu soruyu kendine sor.İkinci olarak da haklar korunacak lafıma eleştiriler gelmiş.
Demekki beni hiç tanımamışınız ki benim sözümün üstüne hala alan ve trafik kavgası yapıyorsunuz.
Trafik ve alan konusuna açıklık getireyim yeni oluşuma göre.Şuan için herkese düşük boyutlu paketler verilmiştir.Ancak paketlerde limit yoktur.Amaç kullanım değerlerinizi görmek.
Nasıl yani ?
Senin 50 MB alan 1 GB Trafik paketin var.10 GB Trafik kullanırsan siten suspend olmaz.Rakamlar formalite yani.
Kullanım bilgilerinize göre yeni paketlerinizi oluşturma gibi bir planımız var.
Sonuç olarak rakamlara takılıyorsunuz ve bizleri üzüyorsunuz sevgili arkadaşlarım.Sadece size denileni yapın ve yayın hayatınıza devam edin.
Ayrıca yine sağda solda hak hukuk konuşanlar var paramız haram olsun diyormuş.
Kriz ortamında gidip en kaliteli sunucuları alıp, bu sunuculardan en ucuz kampanyaları yaparak sizlere 2 yıldır hizmet sağlayan vBT Bilişim Teknolojileri ekibinin sizin üstünüzdeki haklarını kendine haram edenler paralarınıda haram edebilir.Tabi vBT Bilişim hizmet sürecinde hizmet alıp, daha sonra NETServis ekibinde de hesabı açık ve kullanır durumda iken bu hakkı kendisinde bulabiliyorsa tabi.
Saygılar,
vBT Bilişim Teknolojileri Kurucusu