Alıntı
Bu scripti kullanıpta hit yapabilen varmı.Şahsen arkadaş bu scripti bana satarken 1 haftada 10k ya kadar hite ulaşırsın dedi ama siteyi açalı 1 haftayı çoktan geçti günlük hit 15 bile değil.
Scripti google indexlemiyor.Bikere niye indexlesinki böyle bir scripti; scriptte sitemap özelliği yok. Adulvideoscript.com daki scriptten hiçbir farkı yok scriptin, bunun neresinde pullus yaması.Çok ilginç , hiç umduğum gibi bir script değil.
1. ci ben 1 hafta 10k hit garanti yaparsın diye kimseye vaat etmem etmedim de bugune kadar.***** işi yapıyorsun bir video eklersin hitin bir gecede 30k olur bir video eklersin hitin 10 nu gecmez.***** işinde hiti garanti veren varsa ona saygı duyarım.
2.hit yapan arkadaşlar var ama sanmıyorum burada hit yaptım ben diye reklam yapacaklarını.
3. Konudaki ilk mesajımdaki modullere tekrar bakabilirsin. ben sitemap diye zaten birşey yazmamışım ancak scriptin orjinalinde bile bu yok ve düşünkü bu sistem ***** video script yani bu işi yapanlar bunu bile bile koymamışsa bir bildikleri vardır elbet.
4. Sen sadece video ekleyip hit gelmesini bekliyorsan yanılırsın hangi sistem sadece video ile hit yakalar ?
O scriptte resim , oyun , fotoğraf bolumleride mevcut .
etiketleme mevcut.
Bunları kasmadan hiti yakalaman zaten mucize olurdu.
5. Bak arkadaş altta yazmış kendisi
Alıntı
bi ara kullandım 15 günde 20k hit yapmıştım domaininde etkisi vardı tabiki sonra gugul ban yaptı
demekki istenince yapılıyor hit.
6. indexlemediğini düşünüyorsan demo adrese bakabilirsin index sayısına.
Satış devam etmektedir.
Temmuz sonu fiyat artışı yapılacaktır.