Biz insanlar yemek yemeden yaşıyamayız.Bunun getirdiğiyle zaman içerisinde farklı tatlar ve lezzetler doğmuştur. Ben bu yazıyı neden yazdım önce onu belirteyim.Amacım firma karalamak yada lekelemek değil elbette.Sadece türk gençliğinin ne yediğini bilmek istedim.
Ben istanbulda oturuyorum ve taktir edersinizki herşey elimin altında.Ne yemek istersem dışarıda iken çok fazla çeşide sahibim.Avanjalıyım istanbulda olmaklada diyebilirim.
Alışveriş merkezlerinde kümelenmiş fast food tarzı yemek yerleri en fazla ziyaret edilen yerlerdir (sanki herkes sadece yemek yemeye gelmiş gibi).
Benim tercihim her zaman ilk
burger kıng oluyor nedense.Aslında basit.Ben pepsi yi çok severim.İkincisi personeli çok daha cana yakın.Üçüncüsü özgün bir lezzeti var.Dördüncüsü çok hızlılar..
Mc donaldstaktir edersinizki dünya kuralıdır bu ilk olanlar her zaman 1-0 öndedir.Yani hala bilmiyorum alışkanlıkmıdır ama yağ demeyizde sana yağ varmı deriz.Yada kahve demeyiz nescafe deriz gibi gibi.
Dünyada Mcdonalds çılgınlığı yaşanıyoe.Hatta italya da bir şubelerinde izdihamdan restaurantın içini (bakınız
Mc donaldsı hiç böyle görmediniz… | Organik blog ) temizleyemiyor çalışanlar ve insanların umurunda bile değil bu…Mc donalds turkcell ile yaptığı gnctrkcll kampanyası ile bence pek iyi yapmadı.O uygun fiyata verdiği hamburgerler buzzzz gibi oluyordu.Sıralar çok oluyordu,personel surat asık oluyordu normal olarak.Hatta ben çok kaliteli bir yerde yaka kartı takıyorlarya göğüs hizasına erkek personelin takmaktan yırtılmıştı gömleği ve afedersiz göğüs kılları gözüküyordu.Menüleri iyi saylır.Ama en büyük avantajları ilk olmaları ve reklam pazarlamasını iyi yapmaları.

Köfteci ramiz son bir kaç yılda patlama yaptı.Bu ATV deki dizideki ramiz efendi var ondan çok faydaları oldu.Yedinizmi bilmiyorum ama çok lezzetli.Türk köftesini en yapanlardan diyebilirim.Sınırsız salata ile satın alabiliyorsunuz.Personel güler yüzlü.
Sade de gelirsek.Yine ne varsa türk yemeklerinde var.Çek bir adana acılı olsun
yazının orjinali
Burger Kıng mi?Mc Donald mı? Köfteci Ramiz mi? | Organik blog
amacım sadece sizlerinde fikirlerini almak saygılar