BHCoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
internetten php asp ögrenmek MÜMKÜNDÜR. bizim dönemde (97) kurs eğitim seti vs yoktu.ve ögrendik.
tabi basit kolay diyen kişilere bakma sen ne kolaydır ne basittir.kolay diyen kişi bence bu işi ögrenenemiştir.cem yılmazın meşur bi lafı var.
"Vatandaş. cem bey bu filim olmamış çok küfür var çocuk küfür ögrenmiş."
"cem yılmaz. film olmamış peki senin çocuk olmuşmu."
yani bu iş basit kolay diyen arkadaşın yaptıgı proje OLMUŞMU.okadar basit yani.
Nedense herkez ögrenmiş piyasa portal sistem kaynıyor ama Programcı yok ne işse.
demekki kolay değilmiş.
internet sınırsız kaynaktır günde 3 saat çalışarak ögrenebilrisiniz.ama birebir eğitim almak daha avantajlı. kursların hali zaten içler acıısı ögretmenin bilgisi az. çünkü php ögreten okul yokki adam ne yapsın oada okadar biliyor.
Güzel bir eğitim seti al kendine al çayınıda yanına defalarca izle.php ögrenirsin. tabi html bilmen gerekli.
Son olarak
Programlama Sanattır.ve sanatın Kolayı Basiti yoktur.
kusura bakmayın ama buraya gelip felsefe yapmanı izleyemedim normalde yazmıcaktımda tutamadım kendimi 97 yılı diyorsunda 97 yılından beri programlama ile ilgileniyorsun demek ama 2009 yılındayız ve asp devrinin kapandıgı hakkında bir bilgin yok sanırım ve ek olarak hoca yok ögretmen yok diyorsunda arkadaşa egitim seti önermişsin nasıl oluyor bu iş ? vede söylesene design pattern yada nesnel programlama hakkında ne kadar bilgilisin ?