Senin Hocaların Bu ülke İçin Kan Dökmüşse Emin Ol Ki Bu Vatanın Kurulması İçin Kürtlerde Can Vermiştir Ve Halende Veriyordur Merak Etme Sen. Git Bakalım Çanakalle şehitler abidesine gör doğudan gidip'te şehit düşen insanları. onlarda bizim atalarımız. Kalkıp burda bir kürtçe şarkıdan konuyu buralara kadar getirmeye hiçte gerek yoktu. beğenmek istemeyen beğenmez.. Sizin Çok Güzel Bir Tabiriniz Vardır bu durumlar için Ya Sev Ya Terket Diye Ama Merak etme biz o kadar kuralcı değilizdir özgürlükten yanayızdır istersen dinlersin istemezsen dinlemezsin bunu senin hür iradene bırakıyorum ama gelipte konuda saçma sapan yorumlar yazıp ortalığı bulandırma yani bir kürtçe şarkı bu kadar mı zoruna gidiyor? işte bu ülke bugün bu haldeyse senin gibi zihniyetlerden dolayıdır. Konu kilitlenirse iyi olacak galiba.
ya sen ne saçmalıyorsun. Doğuda gelip vatanı için kanını dökenlerde var tabiiki. Çünkü doğuda sadece kürtler yaşamıyor. /VE Kürtler arasından şehit olanlarda ben kürtüm TÜRK değilim demiyor asla. Onlar vatanını milletini seven insanlar. / Orasıda Biz türklerin toprağı öncelikle bunu hatırlatıyım.
Sen bana benim ülkemde benim dilimde, Resmi olayan illegal birşeyi sevmediğim için ya sev ya terket diyemezsin. Ben vatan hainliği yapmıyorum o söz vatan hainleri içindir.
Bu ülkenin bu durumlarda olmasının tek sebebi bölücülük yapanlardır.
Konu kilitlenmeli Ve bir daha bu tarz konular açılmamalıdır.
Bu tarz konuları görünce şehidimin kanları kimin için dökülüyor sorguluyor insan.
GirindirNet , ayrınca türkçe ve türk insanları dünya gözünde resmidir. Türklerin resmi dilide türkçedir. BU NEDENLE HER ORTAMDA TÜRKÇE EĞİTİM ALMA HAKLARI VARDIR.
Ama kürtlerin ne toprağı nede bir dili olmadığı için hiç birşekilde herhangi bir resmi kürtçe dil eğitimi almamalıdır.
KÜRTLERDE TÜRKTÜR İŞİN ÖZÜNDE.
ÇOK YAKINDAN SEVDİĞİM SOYU KÜRT OLAN ARKADAŞLARIM VARDIR. AMA HİÇ BİRİ ASLA BEN TÜRK DEĞİLİM KÜRTÜM DEMEZ. ÇÜNKÜ VATANINI MİLLETİNİ SEVEN İNSANLARDIR.