Blogger üzerinde klipcik.com alanadi üzerinde blog kurdum ve klip izletebilmek için temada gerekli ayarlamaları yaptım. Klipleri kendi başıma değil harf bazında içerik sağlayabilecek kişilere paylaştırmayı düşündüm. Buna göre her isteye bir harfi alacak ve o harf ile başlayan sanatçılara ait klipleri ekleyecek. Siz blogger üzerinden bir blog oluşturacak temayı yükleyecek, size vereceğim url adresini yönetim panelinizden yönlendirecek ve seçtiğiniz harf ile ilgili başlayan sanatçıların kliplerini ekleyeceksiniz. Buradan kazancınız site üzerinde bulunan reklamlar olacak sizin harfiniz ile ilgili sayfalarda sizin reklamlarınız yer alacak.
Site üzerinde 3 adet 468*60 ve 1 adet 160*600 reklam bulunuyor. Buradaki reklam kodlarını kendi adtech reklam kodlarınız ile değiştireceksiniz. Örneğin H harfini aldınız. Kullanıcılar hadise veya harun kolçak sayfaları üzerinde gezerken sizin reklamlarınız yayında olacak ve tıklamalarda siz kazanacaksınız.
Yalnız kullanıcılardan bazı şartlarım olacak.
Sadece adtech kullanabileceksiniz.
Site üzerinde herhangi bir link filan girmeyeceksiniz.
Siteye google analist kodu ve webmaster araçları doğrulama kodundan başka kod girmeyeceksiniz.
Seçtiğiniz harf ile ilgili pop, metal, yabancı gibi müzik ile ilgili videoaları girmeli içeriğinizi bol tutmalısınız.
Klipler dailymotion sitesinden eklenmelidir.
Bu doğrultuda hareket edersek site düzeni bozulmaz.
Site:
Klipcik.Com video klipler
Seçebileceğiniz harfler.
D, E, G Iİ, K, L, N,OÖ, P,R,S,UÜ, V,Y,Z,Q,X,Z
Katılım yapmak isteyen arkadaşlar bir blogger oluşturup benim ile iletişime geçmelerini rica ederim.
Birlikten Kuvvet Doğar