DelipoyrazNET adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ingilizcem yok diyorsun ingilizce siten var:S
İçeriği kim ekliyor nasıl ekliyorsun?
Kopya içerikse hitlerinin yüksek olmaması normaldir
Ben konuyu beni eleştirin diye bir başlıkla açmamışım eğer iyi okuduysanız ve fikirlerinizi bekliyorum dediğim kısım reklam yolları ve alternetifleri okuduysanız eğer konuyu

İngilizcesi olmayanın ingilizce sitesi olmamalımı konumuz bumu ayrıca ingilizcem yok demedim iyi değil dedim

İçerisinde kopya içerikte var kopya olmayan özgün içerikte var tavsiyen varsa beklerim ve saygı duyarım ama ukelalık yapmaksa niyetiniz konuya bir daha yazmayın lütfen.

İnan kopya içerikle özgün içerik kapsamını yeterince biliyorum ben farklı fikirler olabilir diye trafik çekme konusunda yazdım bu konuyu 3-5 yerde okuyup ta ukelalık yapan kişiler içindeğil

Nasıl hit gelirmiş özgün içerik, güzel bir seo, çok çıkışı olmayan kaliteli siteler backlink, düzenli ve disiplinli içerik ve güncellik ziyaretçinin sitede reklamlardan kaybolmaması ve daha önemlisi ziyaretçiye sitede aradığı herşeyi hemen sunmamak ve sitede zaman geçirmesinin sağlamak ve farklı konulara yönlendirmek vs vs vs...

Bir sürü yazarım sana böyle ama ingilizce içerikte herşey böyle yürümüyor bu dediklerinle türkçe içerikte bir milyon siteyle yarışıyorsan yabancı içerikte yüz milyon site ile yarışıyorsun anlatabildim umarım

@OsmanaGGa1

arkadaş haklı..copy/paste ile kim hiti yakalmışki(örneğin ben..usanıyorum yazmaya..hitimde sıfır de gitsin)..
Ama msn gel senle bişiler konuşalım..

Ayrıca ne demek (Ama msn gel senle bişiler konuşalım...)

Benim hakkımda fikir yürütmek sana mı düştü öyle yazmam gerekseydi öyle yazardım, seni ilgilendirmeyen ve hakkımdaki butür yorumlara girmek senin haddine değil

Sen kendini ne sanıyorsun ki seninle konuşmaya değecek birşeyim yok kusura bakma

Konuyu saçma yazılarla sırf yazmak olsun diye çöplüğe çevirmeyin lütfen gerçekten saygılı ve seviyeli fikir beyan etmek isteyen tüm arkadaşlardan paylaşımlarını bekliyorum