Her insan ufak hatalar yapabilir. Yaşanan olaylarda öyle büyütülecek olaylar değil. Millet ne paralar vuruyorda hala yüzsüz yüzsüz ortalarda dolaşabiliyor.
Not: Acizhane değil Nacizane olacak.
Yorumun için Teşekkür ederim.
Helal olsun be, bu kadar alçak gönüllü birini görmedim desem yeridir.
Yakup, İnce yorumuna için teşekkür ederim.
helal mert..tavırlarını biraz daha değiştirirsen iyi olur elindekileride kaybedersin kardeşim..önemli olan özürdilemekle kalmamak,icraata dökmek bunu yakın zamanda anlarız zaten..medeni cesaretinden ve erdemliğinden dolayı tebrik ederim.
Haklısın, Yavaş yavaş değişim başladı gibi, Ama ilk olarak; R10 'da ki kalbini kırmış bulunduğum dostlarımdan özür dilemekle başlamak istedim.
İlk olarak fazla büyük konuşmamak lazımmış. Forumu bırakıyorum falan filan bırakamayacağını biliyordum. İkincisi gerçekten çok alçakgönüllü bir üyesin bu tavrın çok hoşuma gitti inşallah arkadaşlarınla aranı düzeltirsin.
Evet, büyük konuşmamayı öğrendim.
Zapotec, Yorumun için teşekkür ederim.