www.asilturkler.net sitesinin sahibiyim Sitem Bir Forum Sitesidir.
Kendi alanımda aşırı başarılı olduğumu söyleyemem ama yinede bir çizgimiz var ve bundan ayrılmadan ilerliyoruz.
mart 2009'da vbturkiye.org sitesinin admini Bekir KURT'a ait olan vbtbilişim adındaki hostcudan parasını daha hostu almadan peşinen 150 TL ödedim ve hostu aldım.

kendilerinden o kadar memnunumki biraz anlatıyım.
hosta 3 kere sızdılar açıkçası Milliyetçi bi site olduğumuz için bizi hacklemediler ama vbtbilişimdeki tüm siteler hacklendi.
en fazla kesintisiz 4 gün yayında kalıyor sitemiz 5. gün kesin ya host kilitlenir ya tmp klasörü doldu ondan oldu der vs vs. şeklinde kesin bi sorun çıkar.

en son olarakta hostu kapatmış netbilişim diye bi hosta devretmiş ve siteme girmek isteyince sitem suspend olmuş ve açılan sayfada diyor ki :

Alıntı
Siz değerli müşterilerin http :// ww w .netservis.net adresinden öncelikle kendilerine hesap oluşturmaları gerekmektedir. Sonrasında destek[AT]etservis.net mail adresine kullanıcı adınızı, site adlarınızı ve hangi tarihte ödeme yaptığınızı belirten mail atmanız gerekmektedir.
Bakın Hele Olaya beyefendi kimseye haber vermeden kafasına göre host taşır açar kapatır kafasına göre iş çevirir ama bizim yapmamız gerekenler varmış hala.

şimdi soruyorum sizce verdiğim host parası bu adama helalmidir ?

ve diyorum ki Bekir KURT Allah (c.c) Seni nasıl bilirse öyle yapsın.
verdiğim paranın içinde eğerki hakettiğinden 1 lira fazlası varsa Helal olmasın.