Leo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Unixi Birinci Olarak Benim Adım "Kenan" Değil "Ulaş" Kenan Benim Öz abim Olur Benim Sitelerim İle Abimin Abimin Siteleri İlede Benim İşim Olmaz!!!
Diğer Söyledigin Cümleye Gelince Benim Sarfettiğim Tek Bir Kelimede Ne Küfür Ne'de Argo Yok Bizi Bunlamı Durduracaklar Derken Şimdi Sen Bana Söyle Yıllarca Emek Harcanmış Çok Üstün Olmasada İnternet Ortamında Belli Bir Yer Etmiş ( Bunu Senin Beni Tanımandan Anlayabiliriz Belli Bir Yerde Olmasam Beni Nereden Tanıyacaksın ) Hadi Benim Emeklerimi Bunca Zaman Harcadığım Parayı Saymıyorum O Sitede Bulunan 200.000 Üyenin Bunca Zaman Sarf Ettigi Emeği Sadece Mahkeme Kararı İle Kapandı Diye Hiçe Sayıp Oyun Sitesimi Açayım ???
İşi Bilmediğin Belli Bak Coşkunun Mesajını alıntı Olarak Koyuyorum Tekrar Tekrar Oku İşi Bilen Birisinin Bu Durumda Yeni Bir Domain Veya Yeni Bir Site Yerine Ne Yapması Gerektigini Ögren
Sana sonuna Kadar Katılıyorum Coşkun +Rep
ONLİNE SİNEMA DA YASAK SIRF BU YÜZDEN YÜKSEK RATİNG Lİ BİR SİTE KAPATILMIŞTI .
SENİN SİTENDE BİRİSİNİ ÇIKARSAN DİĞER BİR ŞEY AÇIK VERİYOR BU MU EMEK YANİ .
Bilgi isteyenlere
Registrant
Ulas Kasikci
Lider Host CID4292, Istanbul/TURKIYE, 80220 ISTANBUL
Turkey
E-mail:
Phone: 2122202839
Technical Contact, Admin. Contact
KENAN KASIKCI
Istanbul/TURKIYE, 80220 ISTANBUL
Turkey
E-mail:
Phone:
SENİN SİTENE YORUM EKLEMEK GEREKİRSE : SEN ÇOĞU ÜYEYİ ÇEŞİTLİ SCRİPT HİLELERİ İLE ZORLA ÜYE YAPMAYA ÇALIŞIYORSUN ONDAN SONRA ABİDİK GUBİDİK ŞEYLERLE REKLAM ALMAK İÇİN KİŞİ YADA KURUMLARI YANILTIYORSUN . SENİN GÜNDE 100 TANE YENİ ÜYEN OLSA BUNLARIN 60 YADA 80 İ SİTENE BİR DAHA UĞRAMIYOR .
SİTENDE İLLEGAL ŞEYLER HALA VAR .
3. OLARAK
SÖZLERİN ''
İşi Bilmediğin Belli Bak Coşkunun Mesajını alıntı Olarak Koyuyorum Tekrar Tekrar Oku İşi Bilen Birisinin Bu Durumda Yeni Bir Domain Veya Yeni Bir Site Yerine Ne Yapması Gerektigini Ögren ''
BEN BU İŞTE 7 YILDIR VARIM VE SİTEMİN İSMİNİ VEREREK REKLAM YAPMAYA NİYETİM YOK . SALAKÇA Bİ YÖNTEMLE YÖNLENDİRME YAPARAK ADALETTEN KURTULACAĞINI SANIYORSAN ESAS SENİN TÜRK HUKUKUNU ÇİĞNEYEN YOL İZ DİL BİLMEZ BİRİ OLDUĞUN BELLİ OLUYOR . VAADLERLE ADAMLARI KANDIRMIŞSIN .

SENİN SİTENE VERDİĞİN EMEK , SADECE İLLEGAL İÇERİK VEREREK MÜŞTERİ TOPLAMAKTAN BAŞKA BİRŞEY DEĞİLSE ESAS SEN KENDİNE BEN NEDEN BU GÜN BURDAYIM NELER YAPTIM SORULARININ CEVABINI ARAMAYA BAŞLAMANI SALIK VERİRİM . ÖNCE SEN KENDİN EMEK KELİMESİNİN ANLAMINI ÖĞREN .
HER SÖZDE VE HALİKARDA KENDİNİ HAKLI ÇIKARTMAYA ÇALIŞAN BİRİSİ İŞTE .