Child adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İstanbul'a gelirsen ızgara veya mangal yaparız. Gerçi keşke eskisi gibi hep beraber toplansak, halı saha maçı diyince 15 kişi olurduk. Herkes dağıldı farklı yerlere gitti. Bizde de bu sıralar iletişim kopukluğu oldu. Şu sıralar feci yoğunum, işleri azalttığım anda kendimi sokağa atıcam. Sizin oralara teğet geçersem haber veririm

Bu arada hatun güzelmiş. Ama Türk insan profiline göre manyak gibi karşılanır. Gırgırı şamatayı seven ; fakat , genelde sessiz takılan biri sanırım.
Valla geleceğim İstanbul'a kesin gitmeden ya, sen bana cep numaranı PM at da bulunsun, lazım olur. Bizim buralara gelirsen kesin haberim olsun (:

Arkadaşlar arasında fırlama, toplum içinde kendi halinde bir arkadaş kendisi. Bizim insanımıza manyak gözükür ama evet

MrManson adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok bombacı gördüm ama bu leet gibisini ilk kez görüyorum. Geçen artislik yapıyor yok bi kızla msn de konusuyorum bana vermeyi özlemiş vs diyor, copy / paste yaptı konusulanları bi baktık konustugu kisinin nicki D-boy araştırdık hemen erkek çıktı Bir de diyor yok bu d-boy dinliyor o yüzden öyleydi d-boy grupmuş cartmış curtmuş galiba gerçekten grup leet te bu grubun(!) ayrılmaz bir parçası
Lan nicki D-Boy diye erkek mi oldu? Bana buraya o gece size gösterdiğim screeni koydurtma, biliyorsun bal gibi kız olduğunu

Haymac adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
d-boy'u tespit ettiğimiz güzel oldu
Sen kızla buluşmaya laptopla gittin mi gitmedin onu söyle şimdi