arkadaşlar,dün sitelerimden birisinde bi sorun çıktı ve haala devam ediyor.sorun pcde sandım ilk önce ama baktım ki diger sitelerde bişey yok,sadece burada sorun var.
wp-admin/media-upload.php? sayfasına girip,select files diyorum ve pc den mesela 10 tane ( sayı farketmez,2-3 resimde olsa yine sorun var ) resim seçiyorum.resimler ftp ye yüklendikden sonra altta save all changes a tıklıyorum.buradan sonra sayfanın altında Gallery Settings çıkması gerekiyor işde yan yana kaç resim olucak,resme tıklayınca direk resim mi açılsın yoksa o konuya mı gitsin filan gibi ayarlar var.bunların çıkması gerekiyor normalde ama save all changes a tıkladıkdan sonra beyaz bi sayfa geliyor,bu ayarlar bölümü açılmadıgı içinde resimler ftp ye ekleniyor ama konuya eklenmiyor.media library den bakıyorum resimler orada,sorun yok.ama söyledigim gibi konua eklenmiyorlar,tektek eklersen sorun olmuyor yani media library den tektek seçer eklersin ama o da hem uzun sürüyor hemde ben wp nin galeri özelligini kullanmak istiyorum.acaba bu sorun nedir,nasıl çözülür?