Bende hakaret etmiyorum.Bilgili olmanıza saygı duyarım,ama herkes kendine göre bilgilidir .
Robotu ben yapmadım,bu yüzden sövsenizde sorun değil.Düşüncelerinize de saygı duyarım ama ..... kullandığınız kelimeler kötü.İslam dünyası birşey yapmış ne mutlu bizlere,ufak robotla başlar büyür daha farklı şeyler olur
Ufak kardeşlerimize Barbie bebek hediye edeceğime bunu alır veririm.
Ayrıca adamların prim yapmak gibi bir amacı yok robotu yapanlar Malezya’daki Uluslararası İslam Üniversitesi öğrencileri yani zaten müslümanlar ve birşeylere ihtiyacı yok.Övünmek gerek...
İşte buna çok sinir oluyorum. Kanal d'deki mucit programı'nda(adını hatırlayamadım) adamlar zeybek oynayan robot yapmıştı ki namaz kılmaktan kat kat daha gelişmiş bir işlemdi ve mükemmeldi. Onu tebrik edip kutlamıyorsunuz, onun için konular açmıyorsunuz, malezyadaki namaz kılan ve bizim yerlilerin yaptığından çok daha basit bir işlemi yapan robot için konular açıp şakşaklıyorsunuz. Benim kızdığım nokta budur. Eğer bunu şakşaklıyorsanız sırf dinle ilgili olduğu için yapıyorsunuz bunu, teknolojiden ötürü değil çünkü o robotun kat kat gelişmişleri yapılıyor dünyada, yerliler bile kat kat gelişmişini yaptı(zeybek oynayan). Dinden başka şakşaklanacak bir sebep yok ortada ve adamlar dini kullanarak çok güzel prim yaptılar. Umarım anlamışsınızdır ne demek istediğimi.