Bartuc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben burada kimseyi aşağılamıyorum veya kimseye bir hakaret etmiyorum ama siz hakaret etmeden duramıyorsunuz. Emin olun ki din konusundan sizden kat kat bilgiliyim. Bana göre yanlış böyle şeylerin yapılması. Benim düşüncem budur, sen de saygı göstereceksin. Görüşüne ters geleni aşağılamakla olmuyor bu işler. Dinime değer verdiğim için bu yapılan robotu saçma, gereksiz hatta din dışı olarak görüyorum. Dinle ilgili herşeye eyvallah diye diye bu hale geldi bu ülke. Dine aykırı bir durum varsa reddedeceksin arkadaşım. Adamlar robota namaz kıldırtmış müslüman aleminde prim yapıyorlar, dini kullanarak.

Bende hakaret etmiyorum.Bilgili olmanıza saygı duyarım,ama herkes kendine göre bilgilidir .

Robotu ben yapmadım,bu yüzden sövsenizde sorun değil.Düşüncelerinize de saygı duyarım ama ..... kullandığınız kelimeler kötü.İslam dünyası birşey yapmış ne mutlu bizlere,ufak robotla başlar büyür daha farklı şeyler olur

Ufak kardeşlerimize Barbie bebek hediye edeceğime bunu alır veririm.

Ayrıca adamların prim yapmak gibi bir amacı yok robotu yapanlar Malezya’daki Uluslararası İslam Üniversitesi öğrencileri yani zaten müslümanlar ve birşeylere ihtiyacı yok.Övünmek gerek...