arkadaşlar kız arkadaşımın doğum günü yaklaşıyo, 3 ay sonra doğum günü var ama ben şimdiden parayı denkleştirmeyi çalışıyorum , okulum var liseye gidiyorum , okullarda kapalı olunca evden harclık felanda alamıyorum , o yüzden verebileceğim şeyleri söyliyim siz almak isteyenler bi teklif versin
2 adet domain birini yeni aldım ve gelecek pr değeri 3 , hiti yok ama pr değeri yüksek sitelerden link aldığım için pr değeri yüksek olucak en az 3
olur.ve hitinide en kısa sürede yükseltirim domain 5 karakterli ve anlamlı bir domaindir.diğer domaininde pr değeri 2 idi bi ara kapalı kaldığı için tekrar pr 0 oldu.yani iki sitenin pr değerlerini 3 yapıp size teslim edebilirim.
1 gb alan + 20 gb trafik host paketi kaliteli bir firmaya bağlı
parayı vereck kişinin sitesine istediği kadar post ayrıca özgün içerikli konular, günde 5 adet özgün içerkli yazı hazırlıyıp ekliyebilirim.
web sitelerinin reklamını 20 den fazla sitede yapabilirim nasıl diye sorarsanız ben mybb tema tasarımcısıyım yaptığım temalar ilgi görüyor kullanıcı sayısıda fazladır 20 den fazla sitenin footer unda sitelerinizin reklamını ekliyebilirim.
valla şu anlık bunları yapabilirim elimden bunlar geliyo , kız arkadaşımada iyi bi hediye almak istiyorum bunların hepsine ne kadar para verebilirsiniz ?