Selamlar arkadaşlar,
benim 2 sorunum var. Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
WordPress'ten pek anlayan biri değilim. Bir site satın aldım. Konusunda 2. sıraya kadar geldim ama ondan sonra çakal çukalla uğraşmaya başladım. Siteyi de gözden çıkarmak istemiyorum. Aşağıda ki 2 konuda bana yardımcı olursanız çok memnun olurum...
Yardım edecek arkadaşlara verecek çok param yok. Ama bir şekilde de emek karşılığını ödemeye çalışırım.
1.) WordPress sitemi şu an bulunduğu hosttan taşımak istiyorum... Yeni alacağım hosta bunun aktarımını sağlayacak bir arkadaş arıyorum.
Ama sitenin işleyişinde hiç bir sorun olmadan taşınması şart... Daha önce bir arkadaşla görüşmüştüm ama şu an ona ulaşamıyorum... Artık kısmet başka bir arkadaşa olacak.
2.)Sitem 2. sıraya geldikten sonra iki-Üç günde bir sayfaları bozulmaya, bir yerlerinde sorunlar çıkmaya ve işlememeye başladı. Muhtemelen sitede açık bulan bazı çakalların işiydi bu. Bende sürekli olarak elimdeki yedeklerden bütün siteyi tekrar yüklemekle sorunu çözüyordum. Ama elimde ki yedeklerde de problem çıktı dün ve yeniden yüklemekte sorunu çözmez oldu. Sitenin ana sayfası geliyor ama arka sayfaları açılmıyor. Wp-admin e girilmiyor. Nasıl olduysa silinmiş ezilmiş hepsi...
Bana bu 2 konuda yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler...
Herkese hayırlı işler, bol kazançlar