neden dökemesin?
windows programlarının tümü chrome os'de çalışırsa gör bak o zaman windows kalıyor mu...!
Microsoft salak değildir, programların başka işletim sisteminde çalışmasına izin versin.
Rakip olamayacağını google kendiside biliyor bi fikri vardır ama o fikir ne onu bilmiyoruz .
Bence Ballmer'in yaklaşımı çok saçma. Google'nin işletim sistemine bakış açısı belli. Google hiçbir zaman görsellikte daha zengin, teknik özellikler konusunda daha zengin bir işletim sistemi yapmaya çalışmayacaktır. Google sistem kaynaklarını çok az kullanan, çok sade ve işletim sisteminden beklenen en temel işlevleri yerine getirecek bir sistem geliştirecektir. Bu konuda hiçbir zaman kimseye rakip olmayacaktır. O işletim sistemini kendine has basit arayüzü ile sunacaktır.
Ayrıca Windows aero'sunu kimden esinlendi onuda merak etmiyor değilim
Benim şöyle bir fikrim var, Google bu şekilde tartışma ortamına gireceğine Microsoft ile anlaşma yapsa ve bizim Pardus gibi cd ile çalışan bir işletim sistemi yapsa, en azından beta aşamasında sorunlar falan onlarla uğraşır. Ve bir süre sonra da ana işletim sistemini çıkarır. Bence en mantıklısı bu, yoksa direkt kafa tutarsa çok fazla zorlanacaktır.
Ayrıca Bing ile Google u aynı kefeye koyamayız, her ikisinin de çalışma mantığı farklıdır. Bazıları için bing daha çok yarar sağlamaktadır. En azından bir kaç gün deneyip görsek o zaman belki daha çok farklı yorumlar yapmış oluruz. Yorum farklı da olsa en azından doğru ve sağlam yorum yapmış olmaz mıyız?