AKPINAR EXPORT TOPTAN VE PARAKENDE SATIŞ MAĞAZAMIZ İÇİN
Konuyu Okumadan Cevap Yazmayınız
Yıllık Linux Reseller = 50 TL
2 gb web alanı
50 gb trafik
Sınırsız CPU izni
Sınırsız alt özellikler
Yıllık özel bir ip adresi =20 TL
Ssh erişim izni
Teknik destek ve reklam için kullanılacak olan İrc + radyo kurulum izni (Kurulum bizden ve saldırı olursa kesinlikle kapatılmıyacaktır. )
kesinti gün içerisinde15 dakikadan fazla kesinlikle olamaz; kesinti olursa ücreti hiçbir kesinti olmadan havale ücreti dahil geri ödersiniz.
Firma ve Y.S belgesi olmak zorundadır.
Toplamda reseller için 50 tl özel ip için 20 tl = 70 tl ödenecektir.
Örnektir: Hesap 21,07,2009 tarihinde açılıyorsa ücretiniz 21,07,2009 tarihinde ödenecektir. Özel ip adresini ücreti yatırmadan veremeyiz diyenler için yazıyorum sonuçta ücretiniz 1 gün sonra yatıralacağı için kesinlikle özel ip adresi verilmelidir
İrc + radyo Saldırı olursa kesinlikle kapatılmıyacak.1 ay içinde 1 kereden fazla kesinti kesinlikle olamaz; kesinti olursa ücreti hiçbir kesinti olmadan havale ücreti dahil geri ödersiniz. Bu maddeler için sözleşme hazırlarım şirketinize gönderirim kaşelenip ve imzalanıp bana geri gönderirsiniz; ücreti yatırmadan önce
Önemli not: Sadece bu istediğim özellikleri istediğim fiyata istediğim koşullarda firma ve ys belgesi olanlar teklif versin kesinlikle ben bu isteğinizi şu fiyata veririm gibi teklifler vede bu fiyata bu istekleriniz olmaz diye mesajlar atmayınız. Bu yazdıklarım forum kurallarındada belirtilmiştir istediğimden farklı teklifler yapmanız zaten ban sebebidir.