Alıntı
Yıllardır maç izlerim.Televizyonda bulduğum A.B.D. liginin en ucube maçını bile kaçırmadım ona göre biraz edebinle yazsaydın.Ben saygı çerçesi içinde yazdım.Ama gayet terbiyesiz etik kurallardan bir habersiz yanıt aldım.Senin gibilerle muhattap olmak benim için üzüntü verici ama zırvaladığın konulara yazayım birşeyler de içimden kalmasın
Özür dilerim.
Alıntı
Teknik direktör kararı kimseyi ilgilendirmez.Messi'de çıkıyor Ronaldo'da çıkıyor.Ne zaman artistik yapmış hocasına karşı.Dünyanın en büyük oyuncusu ol yaptırmazlar.
Artistik yapmadı dedim.
Alıntı
Senin yaşadığın gün kadar avrupa da maç izlemişimdir.Vizyonu küçük biri varsa oda senin gibi tek futbolcuya saplanıp kalan ufku küçük dünyası dar insanlardır.
Maçtan bir haber olduğun belli ben o artistik dediğim hareket hacettepe -Galatasaray maçında takım öndeyken kendince orta sahada rakibi küçük düşürücü top sektirmelerini kastettim.Ama bunu anlayacak insan yok ortada.Çünkü dünyadan bir haber insan var karşımda.Kime ne anlatsam.
Tartışmak istemiyorum, ilk aklıma gelen o maçtı.Rakip takımın hocası çıldırmış üstüne yürümeye kalkmıştı.
Alıntı
Mesajları nerenle okuyorsun diye yazsam senin seviyeninde altına inmiş olurum ne yazıkki tekrar oku kime öküz denmiş.Anlaman yok ne diye uzun cevap yazmaya çalışırsın behey insan.
Diğer cümleler bütününe cevap yazmaya gerek görmedim kendince takılmışsın.Bir o kadarda saçmalamışsın.Neymiş bu Lincoln mübarek bulunmaz hin kumaşı.Keşke Galatasaray'ı yokolup gitseydi de Lincoln kalsaydı değil mi (!)
Saygılar,sevgiler.
dışkı makinem ile okuyorum.
Bak Galatasaray en sevdiklerim sırasında 2.lik ile annemin bi' altında bulunmaktadır.Boşu boşuna bişeyler zırvalamaya çalışma.Keşke sadece Yurtdışındaki taraftarlarımız olsa, onlar en azından sizin(*) gibi değil.Sıkıştığınız zaman hiç bi'şey diyemiyosunuz.6-0 denince bizde de 7-0 var der gibi boş boş konuşuyosunuz.