Lvp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir Galatasaray'lı olarak ben vereyim bunun cevabını.Galatasaray tarihinin en karaktersiz 2-3 futbolcusundan biride bu insandır.Teknik direktörüne ''artistlik'' yapacak kadar aşağılık bir insandır.Bu teknik direktörde sıradan biri değildir klübe hayatını vermiş Bülent Korkmaz'dır.
Fark yiyen bir takımı aşağılayarak garip garip hareketler yapma cüretinde bulunmuştur.
Takım ya da isim önemli değil bir futbolcunun anasına,bacısına saydıracak kadarda öküzdür.
İstediği deplasmana gidip istemediğinde sakatım bahanesine uyduran şerefsizin öne gidenidir.Pekte birşeyi yokmuş aslında değil mi?
Konu kilitlenmeden söyleyim bende bari 1-2 bi'şey.

Bir Galatasaray'lı olarak ben vereyim bunun cevabını.Galatasaray tarihinin en karaktersiz 2-3 futbolcusundan biride bu insandır.Teknik direktörüne ''artistlik'' yapacak kadar aşağılık bir insandır.Bu teknik direktörde sıradan biri değildir klübe hayatını vermiş Bülent Korkmaz'dır.
Lincoln hiçbi' zaman hiç kimseye artistik yapmamıştır.O maçta suçlu olan Teknik Direktörümüz (kaptanımız değil) Bülent Korkmaz'dır.Lincoln gibi adamlar maçtan çıkartılmaz (keza gerçekten önemli bi' maçtı) çünkü bu adamlar 90 dakika hiçbi'şey yapmaz, 91. dakika serbest vuruşdan gol atar maçı alır.Kısaca o gün suçlu olan takım iyi durumda değilken takımın en iyisini oyundan çıkaran Bülent Korkmaz'dır. Görsem bir kerecik sorcam neden her seferinde oyundan çıkan ilk futbolcu LINCOLN oluyor diye.Adam tam Lincoln geri dönüyor diyeceğimiz maçta çıkarıyor, ertesi hafta 70'de alıyor ısınmadan maç bitiyor falan filan.

Fark yiyen bir takımı aşağılayarak garip garip hareketler yapma cüretinde bulunmuştur.
Aslında sadece "Kaç defa avrupa liglerinden futbol maçı izlendin" diye soruyla bitirebilirim bu cevabımı ama anlatayım, sizin gibi dünyaya ufacık bi' pencereden bakan insanlar anlamaz.
Futbol sadece gol atmaya çalışmak değil zevk alınarak yapılacak bi' spor dalıdır.Futboluda renklendiren güzel hareketler vardır, keza bunlar insanların futbola karşı olan sevgisine ve izleme zevklini artırır, bunu sadece futbolcular yapabilir.Bu futbolcularda kendine güvenen kaliteli futbolculardır.Leo Messi, Cristiano Ronaldo, Ronaldinho ve dahası.
O pencereden nasıl olursa güzel olan bi'şeyi kötü görürsünüz anlamam.

Takım ya da isim önemli değil bir futbolcunun anasına,bacısına saydıracak kadarda öküzdür.
Birazcık aklı başında yetişkin biri olduğunu düşünsem bişey demicem ama o öküz olan insanlar, küfredenlerdir.

Arkadaş niye küfür ediyonuz?
Cebinizden para mı çıktı ?
O da mı size küfür etti ?
Bülent Korkmaz'a kötü gözle baktığını mı gördünüz ?
Galatasaray hakkında kötü bi' söz mü çıkmış ağzından ?

Adam olmasa;

* UEFA ön elemesinde 90. dakikadaki gol olmayacaktı ve turu geçemeyecektik. (AC Bellinzona)
* UEFA maçlarında her zaman üstün oynayamazdık.Bülent Hocanız çıkardıktan sonra gördük takımı.
* Kendi kategorisinde sezonu zirveden bitiren bi' futbolcumu olmayacaktı.(Lig ve UEFA asis krallığı)
* Ve o asistleri Baroş'a yapmamış olsa Gol kralı bizden çıkmayacaktı.
* Özellikle dikkat ettim adamın yaptığı asistleri(asistlerin gollerini) ve attığı golleri sildiğimizde GALATASARAY UEFA'dan elenmiş ve Ligde küme düşüyordu.(ha derseniz o olmasa başkası yapardı, yapamazdı.en azından ligde kalmaya yardım edebilirdi.)
* Fenerbahçeye en erken golümüzü atamayacaktık.(Ki ******** hakem frikiğide verse 2 tane atmış olacaktı.o zaman severdiniz ama)
* Lincoooln Lincoooln diye bağırıp inleyen ve taraftarına tapan bi' futbolcumuz olmayacaktı.

Daha aklıma gelmeyen bi ton şey var.Ama şunu söyleyim sizinle aynı kulübü sevdiğim için kendimden soğudum.Bu kadar karaktersiz taraftar olurmu arkadaş zamanında onun için istanbulu inleten taraftar şimdi arkasından demediğini bırakmıyor.

Neden ?

Sırf o milliyet'in yüzünden adamlar paso lincolnü inceliyor ufak bi' açığını yakalamaya çalışıyorlar.

Geçende Alman bi' spor sitesinin Lincoln'ü diskoda yakaladığı yazmış girdim baktım öle bişey yok, son 24 saat indexlenen lincoln konulu haberler baktım yok, yalan.

Burdaki haberde de Lincoln'ün tamamen bittiğini ve takım kadrosundan çıkartıldığını yazıyor, yalan.

İstediği deplasmana gidip istemediğinde sakatım bahanesine uyduran şerefsizin öne gidenidir.Pekte birşeyi yokmuş aslında değil mi?
Banlanma korkumdan dolayı sana; salak, gerizekalı, aptal herif gibi terimler kullanamıyorum.Ulan herif sana kendi ağzıyla mı söyledi "Aga canım istemiyo bu hafta maça gitmicem" diye.Nerden duyuyosunuz böyle şeyleri diye sorcam yine milliyet.

Ben Lincoln'ün herşeyini biliyorum bu yüzden savunuyorum, adamın sadece annesi var onuda 6 ayda bir görüyor ne var yani floryaya 3-4 gün gecikse, takım hemen küme mi düşecek o sezon, yoksa istanbulda oturanlarda mı geç gelecek floryaya.Adamın evi dünyanın öbür ucunda istanbulun değil.

çok konuştum bişey demiyorum size, Lincoln fenerbahçeye gitsin formasını alır gezerim her ne kadar düşmanımdan bile daha çok nefret etsemde fenerbahçeden.

Ama şunuda söyleyim unutmadan, Alex varya, evet aklınıza gelen ilk Alex.Fenerdeki.Adam geç geldi kampa kimse bişey demedi? Guiza daha dün geldi kimse bişey demiyor abartılmıyor bu adamlar Niye ? Fenerbahçe.

Milliyetin sahibine sorun bakalım niye hep Lincoln'e aleyhine asparagas haber yayınlıyor?

Anlamıyorsunuz, takımın beyni Lincoln'dü.Adamlar kurmuşlar tezgahı bitirdiler işte, beyin meyin kalmadı.

galatasaray.org dışındaki hiç bi' haber inanmayınız.

Sait ERGÜN