iyinetle beraber saydığınız o 3 sitenin ne alakası var ? İyinet yılların webmaster forumudur, burdaki pek çok kişininde eski takıldığı yerdir. Tamam iyi yönetilmedi bazı sorunlar olduda zzamanında iyinetteki ortam hiçbiryerde yok. Bukadarda küçümsemeyin o siteyi. Her nekadar oraya mesaj yazmayalı yıllar olsada söylediğim gibi iyineti o diğer 3 siteyle bir tutmanızın sebebini anlayamadım ?
Bana oturduğum meskeni anlatma kendin yazmamış gibi birde -rep vermeye kalkışma efendi ol otur yerinde!
Varan 1: İyinet bir zamanlar yerinde bir forum olsada ileriki zamanlarda iyice bozuldu kalpazanlar geldi.
Varan 2: Bu saydığım siteler(wm90,iyinet,rssforum,1forum) parayı kıran kişiler -ki iyinet aylık 3500$ kaldıran bir site satılma nedenini sorarsan ben söyleyeyim
Hit Düşüşü! diğer kendini akıllı zanneden botmatör forumlar ise iyinet ve r10'a özenmiştir. -ki iyinet in botçu olmadığını biliyorum ama botçudan beter copy paste'cilerinin olduğunu herkes biliyor.
Varan 3: İyinet yöneticileri ve moderatörlerinin tabiri caizse angut kuşu gibi olduğunu biliyoruz...
Devamını sen getir ve birdahada benim ile polemiğe girme