Arkadaş footer link alanına reklam ekleyip kodda sorun olup, sayfa kaynagında görüntüleniyor olduğunu ispatladıpımda bile sorun oluşturan birisi bu bir. İkincisi baştan hangi botlar olduğunu söylemiyor ve sonrasında 4 bot verdim kendisine. Diyor ki bunlar olmaz (mynet, izlesene, dailymotion, timsah) bana youtube, yahoo dailymotion ve metacafe. Kan beynime sıçradı ama nasıl anlatamam. Ugraş yap kodla sonra yok olmaz desin. Neyse olur dedim arama özellikli istediğin botuda yazarım dedim 2 gün sonra 3 bot teslim edildi. Yahoo, youtube, metacafe. Dailymotion botunuda sonra vereceğimi söyledim. Bunlar içinde aldığım ücret 40 tl. Arkadaşım kusura bakma ben sırf sana çalışmıyorum işim var gücüm var. Benim teknik destegimide herkes bilir başımdan savmam işim warsa sonra derim olmadığında yaparım. Haa suda var botları geri ver yada ben geri alırım zaten paranı geri teslim ederim hiç mühim değil. 40 tl ye kişisel iş yaptırıyorsun bi botun kalınca bunları yazıyorsan artık diyecek laf yok.
PES diyorum başka bişey demiyorum.
Sen konunun başına , başkasını kendine VEKİL tayin etmişsin. Vekil tayin insana 40 TL ye bu bu bu botları bunları bunları istiyorum dedim.
Oda tamam yarın teslim edilecek dedi.
Haa eğer sana öyle iletişmemişse o benim sorunum değil. O ikiniz arasındaki sorundur.
Teknik desteğinden memnun değilim, çünkü hiç destek alamadım. Sorduğum 1 hangi soruya yanıt verdin.
VERDİĞİN 1 cevap; İşten anlamıyorsun, birde scprit işine giriyorsun. (SANA mı Soracam neye gireceğimi?) Senin ticaret anlyışın bu işte.
Üstüne üstlük beni haksız çıkartmaya çalışıyorsun. Bana scprit satılırken, istediğim özelliklerde olacak dedim. Tamam dendi. Kii o gün üstüne basa basa sana anlatmaya çalıştım. Ama işim var, işim var diyorsun.
Dailmation botumu ver. Bir daha senle iş yapmak mı? ASLA..