Emperor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sitenize bakmadan incelemeden kesin sebep söylemek ne kadar doğru bilmem ama tahmini bişey söylemek gerekirse sitenizin indexlerinin düşmesi google botlarının bölümleri,konuları indexleyememesi de demektir bir anlamda.Forumda üyelerin haricinde konuların,yazıların yani içeriğin görüntülemediği bölümler mi var acaba ? eğer sonradan girişin kısıtlandığı bölümler varsa sebep bir ihtimal bu olabilir diye düşünüyorum.
Alexada yükselmeniz zaten bu olumlu bişey o yüzden bırakın yükselme devam etsin.
VENUETA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhaba
emperor arkadaşımın düşüncelerine katılmakla bereber bir iki ilavede ben yapmak istedim öncelikle 8 aylık bir forumda 56.000 konu olması dikkatimi çekti eger forum kurarken database satın aldıysanız ve bu database baska arkadaşlarımıza da satıldıysa düşüşün nedenlerinden biri olabilir
forum sitenden her hangi bir botla konu çeken başka siteler varsa düşüş nedenlerinden biri olabilir
sosyal imleme sitelerinden faydalandıysan bu da zamanla hitleri düşürebiliyor
alexanın yükselişi yada düşüşü sitenin hitleriyle dogru orantılı olmayabilr çogu zaman
alexa da basit eklentilerle hızla yükselmek mümkün
hayırlı çalışmalar
merhaba çok sağolun kouları ilk başta kedimiz açtık 5.000 tane falan sonra ise bi o kadarda botla çektik ama şimdi botu çalıştırmıyoruz zaten çalışsa bile indexlemiyor.alexaya hiçbir eklenti eklmedik yükselmesi için.alexa şimdi 248.000 de ve hala yükseliyor...önerileriniz için çok sağolun...