Slmlar...
Bundan 1 ay önce sitem saldırı alıyor die Türk Siteleri kapayınca Hostgatore geçtim degerli görüşleriniz doğrultusunda...Ve sorunumu çözdüler çok çok memnunum...
Şimdi 1 ay dolucak yarın ve bi kaç sorum olacak...
1-Hostumu nasıl Yenilicem...
2-Host Yenilerken İndirim Kodu Kullanabilcemmi...
3-Hostum Business kategorisinde...Bunu Baby kategorisine ip degişmeden herhangi yedek falan işlemleriyle ugrasmadan yapabilirmiyim...
4-Verilen Adwords Kuponlarını nasıl kullanabilirim şuan 25 dolar war ne işe yarar bu yani kısacası kullanmaya degermi yoksa çokmu az...
4-Business ile Baby arasındaki fark nedir?Nerdeyse 2 katı fiyat olarak...
Ayrıca Bunların Yanında Ekstra Tavsiyeler ve Bilgileriniz Warsa Şimdiden Teşk Ederim...
İlk önce alfabemizde ''w'' harfi bulunmamaktadır o yüzden kullanmanız gereken harf ''v'' olmalıdır.
Diğer sorunlara gelirsek.
Hostunuzu yenilemek için billing.hostgator.com adresine girerek yapılması gereken ödeme varsa görünür (1) şeklinde görünür zaten 2.satırda tıklayıp ödeme sayfasına girersiniz.
Host yenilemelerinde indirim kodu kullanılamaz.
Eğer özel ip adresi aldıysanız paket düşürürseniz ip adresiniz paylaşımlı ip olarak değiştirilir. Bununla uğraşmak yerine indirim koduyla yeni bir baby paket alıp sitenizi taşımak daha mantıklıdır. Business paketindeki tek fark bir domain için özel ip alabilmenizdir.
Adwords konusunda bilgim yok hiç kulanmadım. Ama o 25 doları kullanmak için yine belli bir ücret ödemeniz gereklidir.