Türkiye'de hem bireysel hem de kurumsal eğitimde Bilgeadam tartışmasız birinciliği göğüslemektedir.

Şuan 300 saatlik Sistem ve Ağ Uzmanlığı Eğitim Programındayım. 1 aylık periyod geride kaldı ve memnunum. 300 saat gibi bir sınırlama aklında bazı sorular uyandırmasın. Çünkü başta eğitmen olmak üzere eğer konuların yetişmemesi durumunda başta kendisi ek saat talebinde bulunuyor. Ayrıca hem bireysel olarak hem de eğitim gördüğün sınıf ile istekte bulunarak etütler alabiliyorsunuz. Burdaki ayrı bir özellik ise etütlerinde yine eğitmenlerden tarafından verilmesi.

Etüt dışında yine aklınıza takılan bir soru olursa eğitmenlerin yanına giderek kendi sorularını sorabilme imkanınızda var.

İnternette birçok yerde fiyat konusunda Bilgeadam'ın pahalı bulunulduğuna rastlıyorum. Ancak yanlış bir yaklaşım var ortada. X eğitim kurumundan aldığınız eğitim ve içeriği ile Bilgeadam'dan aldığınız eğitimi karşılaştırdığınızda eşit olmadığını görüyorsunuz. Elbette ki bu eşitlik fiyatlarda da olmayacaktır. Şunu biliyorum ki Bilgeadam'ın dışındaki eğitim kurumları bazı yanıltıcı programlar ile fiyatta indirime gidilmiş gibi göstermesi etik bir haraket değil.

Hem yurtdışında olmamdan dolayı hem de işlerimde ki çoğu zaman yoğunluktan dolayı birçok kez eğitim alma isteğim yarıda kalmıştı. Tabi ki bu süreçte birçok Ankara - İstanbul eğitim kurumu ile görüşüp, fikir alışverişinde bulundum. Sonuçta Bilgeadam'ı seçtim ve yine seçerim.

Eğitim sonrası kariyer ve iş olanakları konusunda Bilgeadam'ın uzmanlığını mezun olan kişilerden rahatlıkla görebiliyorum.

Sözün kısası Bilgeadam.