Elazığlı168 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bunu söyleyen ümit değildi yönetimde söylediği sözlere çok güvendiğim biri bunu bana söyledi yoksa ben her adamın söylediği şeye inanmam ama bana bunu o adam söyleyince şüphelenmekten başka ne yapabilirim. O konuyu msnde bana o arkadaş söyledi ardından senle ilgili botnet konuları geçince gerçekten sinirlendim. Senden beklemediğim bir şeydi. Doğru olup olmadığını bilemem.

Msn loglarını yolluyorum sana.

Arif Bana Msn Loglarını Yollama Msn de Ne konuşulduğu zaten ortadasenin söylediklerinden farklı birşey çıkacağını sanmıyorum.
benim söylemek istediğim konu birincisi benim ile ilgili botnet konusu geçmiş diyorsun nerede geçti hiç bilmiyorum ama daha ben kimseye botnet yapmadımki sana veya şu ilk mesajında soyledıgın kişiye botnet saldırısı yapayım bana yapılana karşılık benim yaptığım sadece iframe ile bir gözdağı çünkü o kişinin bir sunucuda degilde sadece düşük işlemcili bir vps de barındıgını biliyorum msndeki bir arkadaşımda geçmişte aynı vps de imiş yani olayın içinde botnet yok bu birinicisi idi

ikinci olarak o sana msnden leo boyle boyle yapacakmıs bana oyle dedı dıyen arkadasınla benı msnde konferans gorusmeye al ben her turlu varım her turlu yuz yuze gorusurum çünki o tarzda bır kelıme sarf etmedıgımı ben gayet ıyı bılıyorum o konuda içim coook ama coook rahat.

Artı olarak

Alıntı
Bunu söyleyen ümit değildi yönetimde söylediği sözlere çok güvendiğim biri bunu bana söyledi yoksa ben her adamın söylediği şeye inanmam ama bana bunu o adam söyleyince şüphelenmekten başka ne yapabilirim
Demişsin ama sanırım bazen herkez 7/24 dogruları soylemıyor istersen sana bunu diyenle telefonda veya msnde her zaman konferans yapabılırız.