Hadi o konuyu geçtik. Kurtlarvadisi-pusu.in sitesi benim sunucumdaydı ve sen bazılarına demişsinki para verin ordan silerim siteyi yoksa banada mı saldırı yapmayı düşünüyordun yada tehtidle siteyimi sildirecektin. ? Bunu bana söyleyenleride çok iyi biliyorsun. Onlara lafım yok zaten bana olan saygıları olmasa çoktan sana para verip arkamdan iş çevirirlerdi ama öyle bir hataya düşmemişler en azından ve ağızlarından kaçırmasalardı belki bende öğrenmeyecektim onlara böyle bir teklif yaptığını.
arif sen bana söyle gerçeklerle gelsene bana elaleme saldırıyorsun filan diye gelme deki benim bir derdim var o yüzden sana laf atıyorum konularda diye.
şimdi o bazıları dediğin kişi nin adı ümit ti sanırım çünki ümit senden almıştı yanlış hatırlamıyorsam siteyi beni yalan yanlış yere itham ediyorsun milletin karşısında kötülüyorsun sana bu lafı söyleyen kimse getir onu buraya kendisi desin Leo bana dediki bana para verin yoksa siteyi kapatırım benim azımdan duymadığın laflarla yine konuşuyorsun arif sen veya senden hariç herhangi biri tek bir allahın kulu gelsin desinki Leo bana dediki bana para ver yoksa sitene saldırırım.
ve senin siteyi sattığın adamlar eskiden benim sitemi yönetiyorlardı kurtlarvadisi.tc ( site forum alt yapısındayken ) benimleyken arada laf dolandırdılar yalan yanlış konuştular ve bende siteyi kapattım sırf bu yüzden ama senin derdin farklı sen benden duymadıgın bir şeyi iki üç çocuktan aldıgın haberle beni başkaları ile aynı kefeye koyuyorsun dedigim gibi getir o para istedigim elemanı benim yüzüme desinki benden siteye saldırmamak için para istedi
ben o istemiş oldugum para neyse iki katını verecem ama eğerki o tarzda bir tehdit savurmadıysam benim adıma bilip bilmeden iki itham yaptın bir özür konusu açarsın ben neyin ne olduğunu biliyorum içim rahat ama yapmadığım bir şey için karşıma çıkıpta yapmışın etmişin demeyin duyan gören varsa yapmış oldugum herhangi bir yanlışa maruz biri varsa gelsin desinki Leo hatalı ama arif inanki senden üç beş kuruş aldın diye cocuklarınlafı ile hareket etmeni beklemezdim

.