Leo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Peki Ben Size Sorarım Sizin Sitenizin Admin Paneline Girilse Tüm Üyelerinize Sizin Ağzınızla Toplu Mail Atılsa Günlük Gelen Tüm Hiti ( 20K ) Kendi Sitesine Çekse Sizin Sevgilinizin Mail Şifresini Kırıp Onun Msn'ini Açsa Bunun Karşılığında Msn'den Görüşülmek İstendiğinde Pişkin Pişkin Elinden Geleni Ardına Koymasın Dense Sen Ne Yapardın Arif ? Helal Olsun Adama Deyip Birde Senmi Onun Yerine Toplu Mail Atardın ?
Alma Mazlumun Ahını Demişsin Demekki Sen Bu Mazlumu Tanıyorsun Peki Sen Bu Mazluma Neden Mazlum Durumuna Düştüğünü Sordunmu ??
Yada Senin Sevgilinin Msn'ine Giren Birini Gerçekten Sen Mazlum Pozisyonunda Görürmüydün?
Üyeden Hitten Yana Bir İsteğim Yok Hiç Olmasada Umursamam Ama Kişilerinde Çevresinde Bir İtibarı Olur Değilmi Senin Çevrende Olduğu Gibi Bu İtibarın Yapılan bu Toplu Mail Gönderme ile Hiçe Sayılması Senin Hoşuna Gidermiydi ?
Ve Demeişsinki Leo Senin Hakkında Hiç İyi Şeyler Duymuyorum Bana Söylermisin Benim Hakkımda Yanlış Olan Ne Duydun ? Yada Benim Adıma Duyduğun Yanlışları Kimlerden Duydun Eğerki Yine Çevrendeki Mazlum Kişilerden Sana Abi Çekenlerden Sayesinde Duyduysan Ve Bundan Dolayı Beni Bu Şekilde Yarğılıyorsan Bilemem Ama Bir Laf Vardır Bana Dokunmayan Yılan Bin Yaşasın Eğerki O Tanıdığın Kafasına Göre Benim Yukarda Yazdıklarımı Uygulamasaydı Ben Onu Ne Tanırdım Nede Birşey Yapardım Açıkcası Umurumda Olmazdı.
Hadi o konuyu geçtik. Kurtlarvadisi-pusu.in sitesi benim sunucumdaydı ve sen bazılarına demişsinki para verin ordan silerim siteyi yoksa banada mı saldırı yapmayı düşünüyordun yada tehtidle siteyimi sildirecektin. ? Bunu bana söyleyenleride çok iyi biliyorsun. Onlara lafım yok zaten bana olan saygıları olmasa çoktan sana para verip arkamdan iş çevirirlerdi ama öyle bir hataya düşmemişler en azından ve ağızlarından kaçırmasalardı belki bende öğrenmeyecektim onlara böyle bir teklif yaptığını.