Alıntı
~Arama Hayatin Cilvesinde ßahane !
Neden gerdiniz ki bizi ?
0wn3d By Societa & Casey & KaRaSeyTaN & N3wyork
~Societa Say's = ****** ! Lafim sana sadece....Artisligin hic ama hic luzumu yoktu.....! ve bir kac arkadas daha var...baslarini 'ilyasbat,haymac ve bi kac lamerin cektigi' hepinize tek tek her uygun oldugum zamanda donucem cocuklar ... Uzun zaman once biraktigim bu LANET olasi hack'e beni tekrar soktugunuz icin kendinizden utanin ! ve bana dunku cocuk sifatini takip lamer diyenler... DUA edin muhattabim degilsiniz !
~Casey Say's = ****** der ki : Bokunu Yiyim Casey .... Daha Utancindan Gidersin Artik Söyleyecek Sözüm Yok!
KaRaSeYTaN Say's = Sizin Akliniz Yolda Kalmis, Biz Eski zamanlarin En Guzel Gunlerini Yasadik.. Bilmezsiniz ki Nasil Bir Bilgiye Sahibiz , Aklinizda Bulunsun Biz Eski Kisileriz inanin cok eskileriz... Societa'ya Artislik Yaptiniz Hic Luzumu Yoktu Aslinda Gereksiz Kelimeler Yaptiginiz Anlasiliyor Bizde Size Bir Cevap Verelim Demistik . Verdikmi ?
~Newyork Say's = Newyork Sincé 2004 Fazla Soze Gerek Yok Ama R10'da Arkadamizdan Konusan Coluk Cocuk iLe isimiz Yok Siz Ekmege Mama Derken Biz Sizin suan Düsünmeye calistiginiz seyleri Yapiyorduk. Herkes Rahat OLsun.Biz Dün Vardik Bugun Variz Yarinda Buralarda OLacagiz. Paka.i love tomatoes
~Tum r10 uyelerine OZURU Borc biliriz ama bu yonetim degismeli ve hakedene hakettigi verilmeli ! Sen ******...Sozde r10'dan ayrildin oylemi ? NE YAPMAYA Calisiyorsun hala ? Gizli Admin olarak ? kimleri kandiracaksiniz sizler... Senin daha emeklemeye basladigin donemlerde biz ki taklacilar olarak gezerken simdi kimi duduklemeye calisiyorsun sen ??? Karsinda her gun kekledigin veyahutta seni adam sanip yalakligini yapan coluk cocuk tayfasi yok buna EMIN OL !
Son soz olarak : ****** denen Sahsiyet.. Lafimiz sana... Ya sen gideceksin , ya da biz uygun oldugumuz her firsatta tepene Binecegiz ! Next Target : Reklam.im !
Tum sevdiceklerimize ve dostlarimiza tesekkurler ! ( ZeberuS , The_Bekir , Sarhoch , AycanBey , ) unuttugum ****** dusmani varsa Affola !
bunlar yazıyordu ben bu elemanı buldum bana yönetim panelinin ekran görüntülerini yolladı isterseniz koyayım buraya :S konuyu anlattı bana cocuk ama ne yakınlıgım vardır ne bıseyım sonra r10 hayini ilan etmicekseniz ssleri koyam buraya