Tekrar merhaba ben Jeek.
Lvp bak kardeşim belki de abimsin saygılıyımdır ama sabrımı zorluyorsun. Bana ezik deme hakkın yok hele kişiliğimi yorumlama hakkın hiç yok. Sen kim oluyorsun da bana ezik diyorsun. Ben de senin kişiliğini belirlemek isterdim ama terbiyem müsade etmiyor k.bakma. Haksız yere verilen banım eğer açılmaz ise yemin ederim bir daha r10 da ne alışveriş yaparım ne de uğrarım
Gittikçe düşman kazanıyor r10 kendine. 1'er 1'er birikir yakında 1 ordu olur bu. Moderatör arkadaşa ise bir sözüm var. Ban atmak öyle zevk işi değil. Bu adam ne yapmış ne etmiş forumda diye bir bakarsın. İşini öğretmiyeyim ama biraz öğrenmen gerekli sanırım. Kafana göre ban atamazsın.
Bu sitede en çok miktarlı alışverişleri ben yaptım belki de ama bunu sadece 1 kaç kişi bilir onlarda alışverişin içinde olduğu için. r10 u bugüne kadar hep övmüşümdür ama bugün yapılan haksızlık sinirlerimi alt üst etmiştir. Düzenlediğim yarışma ise iptal olacaktır eğer banım açılmazsa. Başka forumlardan dvam ettireceğim. msn adresim mevcut yarışmaya katılanlar bana ulaşsınlar.
Bu yazım tehdit değil sadece haksızlığa krşı bir cevaptır. Haksızlığa hiç gelemem. Hele biri bana hakaret etmişse ona hiç gelemem.
Herkese İyi geceler.