Arkadaşlar bir ben kapanmadım herhal büyük sitelerden biri sadece bu konu üzerine olan siteyim mesayi saati bitti bana sıra gelmedi inş gelmez. bende içerigi hemen kaldırdım hatta koxp mosp knight online kaldıracam mümkünse sizde kaldırın kesinlikle bu olayı burda bırakmayalım ben ankaradayım elimden ne geliyorsa yaparım sadece kızdıgım ve sinir oldugum k2 bu ülkede büro açıyor ve türk webmasterlara en büyük sitelere dava açıyor kesinlikle olmaz bişi bu türkiye de sadece pvp yok yurtdışındada var neden onlara bu çeşit yaptırıma gitmiyor düşünmek lazım. Kısaca şöyle diyim en büyük pazar alanı türkiye premium kosp gb vs.. derken yurdışına paralarımız akıyor bu konuda el ele vermek için elimden geleni yaparım.

Not: k2 şunuda sormak lazım bu ücretli oyunda premiumdan koxp gb vs... ülkemiz Türkiye'ye vergi veriyormu acaba ? sadece büro temsilimi ?? millet bildigim kadarı ile yurt dışı ile alışveriş yapıyor burda bürosu varsa bu alış veriş yasal mı? ayrıyetten bi ara yasaklanan sakıncalı oyun türkiyede yayını sürüyor sitelerimiz kapanıyorsa oyun neden kapanmıyor kim kime peşkeş çekiyor ???

saygılarımla... (kesinlikle kınıyorum)