Şimdi sadeca forumu ön planda olan yani şöyle diyebiliriz sadece bir forum sitesi. Hemde VBULLETIN, bir forum sistemine içinde 782 Bin mesaj ve 15 Bin üye olan bir foruma 20 BİN DOLAR verilmez.

Yoksa siz verirlmisiniz ?? Şİmdi 20 bin dolar verdiniz o parayı nasıl geri kazanacaksınız ads bile koysanız siteye o para geri gelir mi emin değilim.

Oysa iyinet gibi eski vede batmakta olan bir siteyi satın almaktansa 20 BİN dolara 4-5 ücretli script satın alır büyük bir portal yapabilrsiniz hatta bide büyük sitelere reklam verirsiniz emin olun ki 20 bin dolardan elinize en az 18 bin dolar çok rahat kalır

Bide şöle bişey var o siteye 20 bin dolar verecene VB forum yazılımı satın al, sonrada VB BOT satın al iyinette sal botu tüm konularını çek sana en fazla bu işlem 500 TL ye patlar ( o kadar bile patlamaz ya en fazlasını söledim)

O forum sitesinin 20 bin dolara değil 10 bin dolara bile satılacağiını sanmıyorum. Haa sırf ismini beğendim, ismi için satın alacam diyen varsa bişey diyemem tabii kendi özgür iradesidir.