Daha önce K2 avukatları ile görüştüm. Yaklaşık 5 6 ay önce uyarı maili göndermişlerdi. Mahkeme kararını istedim. Mahkeme kararında yamalar hieler koxp gibi içerikler değil PVP diye tabir edilen private serverlerde kullanılan server dosyalarının editlenmesi olayının suç olduğu bildirilmişti. K2 server dosyalarımız editleniip download ettirilemez diyordu. Bir anda pek çok sitenin kapatılması (15-20K hitli ko sitemde kapatıldı) daha çok bilinçsiz bir yargılama süreci olduğunu göstermekte. Şayet daha önceki dava tespitlerinde private server içeriklerinin kaldırılması istenmişti knightonlinearea.net forumdanda normaldende uuzn süredir tanıdığım bir arkadaşıma ait ve o sitede private server kategorisi yok. Kendisi ile yarın buluşup adliyey gidiyoruz. Gerekli itirazımızı yapıcaz. Sonuç olayını buradna paylaşırız artık. Aynı kararda sitesi kapatılan arkadaşlar sizde hakkınızı savunun. Ko forum sitelerinin yaptığı bilgi paylaşmaktır. Sitenizde suç unsuru (pvp ler için editlenmiş server dosyaları) olmadığına inanıyorsanız sizde itiraz edin. Artık gözü kapalı kapatmaya karşı çıkmalıyız.
Benim sitemde ko pvp ile ilgili ne bölüm var ne başka bişey bana aylar önce uyarı maili geldiğinde cevap olarak yazmıştım. Şuanda knight kategorisini komple kaldırdım. İzmirdeyim illa istanbulamı gelmem gerekiyor itiraz için ? Domain değiştirmeyi düşünüyorum istanbula gelmem şu aralar çok zor iş yoğunluğundan doalyı. Benim sitem içinde itiraz edersiniz artık