Child adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Baya kalabalıktık biz. Genel olarak iyiydi festival. Çoğu konser ve festivale gidiyorsa arkadaşların ; zaten , yol - mekan - giriş çıkış saatleri - yiyecek - içecek v.b şeyleri problem etmemeleri lazım. Çünkü Unirock ilk defa düzenlenmiyor. Geçen sene olduğu için az çok benzer şeyler olacağını biliyorduk. Tüm grupları izlemek için öğlenin güneşinde 12 de evden çıkıp gitmişse arkadaşların mağdur olmuş olabilirler. Ben en erken 17:00'de gittim alana. Taksim'de barda klimanın altında içip içip alana gidiyordum. Konserimi izleyip sonrasında Taksim'de takılıp, gece eve gelip duşumu alıp , uyuyup , kahvaltımı yapıp çıkıp geri gidiyordum. Genel olarak festival güzeldi. Amon Amarth yardırdı resmen. Kreator'da festival alanını görmen gerekirdi. Arkadan pogoya çağırdılar diye sahne önünden çıktım, hayvanımsı bi pogo oldu. Sonra baktım ceplerden sesler gelmeye başladı. Dedim herşeyi dökmeden geri çıkayım. Geri öne döndüm. Rotting Christ de güzeldi. Hakkını verdiler resmen. Canlı performanslarını merak ediyordum. İlk gün Arch Enemy beni hayal kırıklığına uğrattı o kadar. Başkada problem olmadı.
Ayıldın mı