Php'de bot yazmak üzerine ilk denemelerim. Kodların sonuna gelmişken takıldığım iki konu oldu. Bunlardan birisi
Veri almak istemediğim bir bölümü nasıl örtebilirim?

Örneğin;

<A title=" " href="..../kategori.asp?kategori=31" class="sol">• Mardin Fıkraları</A>

<A title=" " href="..../kategori.asp?kategori=29" class="sol">• Avcı Fıkraları</A>

<A href="..../kategori.asp?kategori=9999" title="bu bir denemedir" class="sol" >• Komik Yazılar </A>
ilk iki link normal fakat üçüncü linkte title var. veriyi aşağıdaki şu şekilde çekiyorum;

preg_match_all('#kategori=(.*?)" class="sol">&\#8226;(.*?)</A#si', $icerik, $sonuc, PREG_SET_ORDER);
3. linkteki title araya farklı olarak eklendiği için bunu regexp kodları içerisine nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum. yani bu bölümün gözükmemesini önemsenmemesini istiyorum.

bir diğer konu ise aşağıdaki gibi boşluklarla dolu bir alandan nasıl veri çekeceğim;

src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">
</script>			  </td>

<td>Buradaki veriyi çeeekkbr>

<br>
<table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0">

Üstte sadece "Buradaki veriyi çeeekk" yazan yeri çekmek istiyorum. Aşağıda ki gibi bir kod yazdım fakat arka arkaya pek çok sayfayı çektiğim ve "<>" sanırım gibi karakterleride aldığım için sadece ilk sayfa çıktı.

Yazdığım kod;
preg_match_all('#pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">(.*?)<table#si', $site, $data, PREG_SET_ORDER);