Arkadaşlar adsense geliri olan siteler alınacaktır.Alım birden fazla yapılacaktır.Bütçe de sorun yok ileriki gunlerde netlik kazanacaktır xxx-xxxx civarı olacaktır.
Çok önemli bir site ise 5x bütçeye kadar çıkabilirim.
Adsense gelirli olacağını üstüne bastırarak söyledim.Bu yüzden yasa dışı ve yetişkin içerikli siteler önermeyiniz.Dikkate alınmayacaktır.
Sitenin günlük min geliri 1$ olacaktır.Altındakileri değerlendirmeye alınmayacaktır.
Pmlerinizi site adresi / istediğiniz ücret/ son 3 aylık adsense geliri/hit bilgisi olarak gönderiniz.
Msn ekleyin vs seklinde pmler yanıtlanmayacak site beğenildikten sonra görüşmeler yapılacak.
Siteniz vbulletin ise vb seo ve lisanslı olması gerekiyor.
Dizi ve türevleri,oyun ve türevleri,fan siteleri alınmayacaktır.
Öncelik sağlık,eğitim sitelerine verilecektir.
itrader sorunu yaşayanlar (bu konuya neden değiniyorum yaklasık 4-5 ay önce bir siteyi almak istedim alış-verisim olmadıgı için teklifim gecersiz sayıldı.) yakın cevrede olan kisilere elden teslim yapabilirim.Güven sorunu yaşatmam parayı önce de transfer edebilirim.(bu durum herkes için geçerli değil kazıklamayın beni de

)
Daha önce site alıp taşıma işim olmadığı için satan kişinin bu işlemlerde yardımcı olmasını talep ediyorum.
Arzu ettiğim sitelere ulaşırsam alımı gerçekleştireceğim.Öğretmen olmam dan dolayı eğitim sürekliliğinden dolayı sağlık ilk plandadır.Tabi beğenilen başka siteler de olursa alımını yapabiliriz.
Lütfen yazdıklarıma uymayacak pmler atıp ne kendi zamanınızdan ne de benim zamanımdan çalmayınız.