Bu konuya son mesajım olarak bunu yazmak isterim.

Tutku – Yaşam , Hayat ,

Alıntı
19 temmuz 2009'dan önce eğer link değişimi yaptık ve linkinizin kalktığını düşünüyorsanız lütfen kambinan[at]hotmail[dot]com adresiden veya R10 dan p.m atıp bana ulaşınız. Nazarbilisim.comun dandikliğiyle karşı karşıyaya kaldım. Sitem hacklendi ve yedek aldığım sql sorunlu çıktı. Nazarbilisim resellerımı sildi vs. Ayrıntıları https://www.r10.net/hosting-sikayetle...ecinenler.html bu adresten takip edebilirsiniz.
Burada en altta bizim hakkımızda bir seyler yazmıssın. Kalkıp kendi sitene hack index atıyorsun sonra suclamayı bize atıyorsun ayıp sana ayıp reseller kapalıysa bizden kaynaklanan bir olaymı ? hack yediğin zaman bu konuyu actıgın gun hack yemissin utanmadan yalan konusuyorsun ve yalandan iş yapıp bizi karalıyorsun.

R10'da haksız karalama yapıyorsun helal olsun diyorum. ALLAH senin gibi müsterileri diger meslektaslarımdan uzak etsin müsteri degilsiniz siz sadece yalandan dolandan iş yapan kişilersiniz. Kendi sitenizi hacklersiniz sonrada bu firma yüzünden hack yedim diye laf yaparsınız. Gercekten ayıp terbiyesizliğiniz diz boyu Tabi bir cocuktan beklenebilecek harekletleri sergiliyorsunuz dogal karsılamak gerekir