ceniko adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
He sağol ders verdiğin için.Gramere göre konuşacak olsak TBMM den farkı kalmaz buranın.
Ayrıca space,f1,nokta,enter,caps lock tusları kopuk
Madem akıl veriyorsun ..... bi atasözü vardıya hatırlayamadım...kıssasa kıssas öğretmen oldugum halde nette fazla dikkat etmem imla kurallarına (kendi sitem haric)...
Du yu andırstend ?
Siz gerçekten Öğretmen misiniz? Eğer gerçekten öyleyse şu yazdıklarınıza bakın ve kendinizi bir kez daha sorgulayın.

Madem Türkçe'nin İnternet ortamında bu kadar az görülmesinden şikayet ediyorsunuz, siz de bir İnternet kullanıcısı olarak Türkçe'yi doğru kullanın ki hiç değilse biraz daha iyi bir ortama gelebilsin..

Ha derseniz ki "ben mi kurtaracam yaaa".. Diyeceğim tek şey haklısınız (!)..
Bu arada bir eksi saygınlık puanı da benden olsun..

HitmanCorpS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim üzerinde gerçekten üşenmeden çok düşündüğüm bir nokta. Bir program, oyun ya da buna benzer bir uygulama yüklüyorsun Tayvanca'ya kadar diller sıralanmış fakat Türkçe yok. Gözümüz hemen ' English ' sekmesini arıyor artık. Dünya dili olabilecek kadar potansiyel sahibi bir dilimiz varken düştüğümüz hâle gerçekten acınası.
Merhaba değerli arkadaşım,

Ben Tayvan'da yaşıyorum, Tayvan'caya kadar diller var demişsiniz de bir iki şey yazayım istedim..

Tayvan deyip geçmemenizde yarar var, zira ülke üniversitelerinin birçoğu dünyada eğitim kalitesi bakımından en iyi 100 üniversite arasında yer almakta..

Tayvan, yüzölçüm olarak Türkiye'den katbekat küçük bir ülkecik, ama eğitimi için aynı ölçüyü kullanmak doğru olmayacaktır, haliyle de ülke dilinin birçok mecrada yer alması bu haliyle biraz normal gibi..

Saygılar.