Marlboro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşlar iyi oldu güzel oldu diyorsunuz da tamam bende sigara tiryakisiyim bencede iyi oldu hatta 50 tl yapsınlar paketini kimse almasın ama bu böyle olmaz yapılması gereken bu değil di neydi peki ? şuan gitseniz bir sağlık ocağına deseniz ben sigarayı bırakmak istiyorum ne ölçüde size destek olucaklar bence %0 önce devlet her ile , ilçeye bu konu hakkında tip merkezleri açmalıydı insanlara ücretsiz sigarayı bırakmak için destek olmalı sigarayı biraktırmak için teşvik edicek yöntemler hazırlanmalı daha sonra böyle birşey olmalıydı bende esnafım bakıyorum içim açıdı pazar günü her yer bom boş esnaf adamın halinden esnaf anlar bu adamdan vergi alıyorsun onu alıyorsun bunu alıyorsun sonrada müşterilerine sen oraya gitme diyorsun bu böyle yürümez 1-2 ay sonra eski düzen olur şuan olay mahkemeye taşınmış zaten bence en mantıklısı sigara içilen ve içilmeyen bölümler yapılıp güzelce içilen kesim havalandırılmalıdır
Bu olması gerekiyordu.Sanırım bu konuda devlet içmeyenlerin hakalarını göze alarak böyle bir uygulamaya gitti.Şuan sağlık ocağında vs. nasıl davrandıklarını bilmiyorum ama sigara bırakma konusunda iyi bir destek vermiyorlarsa yaptıkları yanlıştır.Ama bu demek değildirki sigara yasağı yanlıştır.