film seyret kelimesini kesinlikle tavsiye etmem sitem ilk sayfa ile 2. sayfada geziyor genelde 1. sayfada hatta sadece seyret kelimesinde de genelde 1. sayfadayım arada 2. sayfada düşüyo o halde dogru düzgün hit aldıgım olmadı. ama film izle kelimesinde 1. sayfada olman yeri hiç farketmez 1. 3. 10. sıra günlük min. 4 5k hit getirir. ki o zevki 1 gün yaşayabildim
ama çok zor bi kelimedir. yükselmek canını çıkartır. düşüşün bi anda olur. sonra yine kasmaya devam. su gibi backlink alman lazım siten yeniyse. korkma öyle 3 5 backlinkle siten sandbox yemez. yanlık pagerank 7 alma. madem alacaksın bi kaç arkadaş war o şekilde satış yapan pagerank 8 kaliteli al parana kıy zaten satan kişi garanti verir bi sorun çıkarsa aynı kalitede bir başka siteye ekleyecegine dair. belki anahtar kelimede yükselmessin ama bu üzmesin seni. ama alt konuların hit yapar. ben kendim bizzat yaşadım. yaptıgım iyi bişey degildi ama yinede bi itiraf gibi anlatıyım. film sitesinin birinden bir filmi kopyala yapıştır ile aldım biliyorum adam kendi upload ediyor ama napıyım film yok piyasada eklemek zorundayım hit almak için. ekledim neyse ertesi gün tesadüfen denk geldi filmin adı online izle film izle gibi kelimelerin hepsinde 3 ile 5. sıradayım adamın sitesi 2. sayfada. yani özgünlükte bi yere kadar zaten bu film sektöründe zaman çok kısıtlı. bir filmden hit almak istiyorsan zamanında paylaşımını yapacaksın. yani ben özgünüm 3 ay sonra 1. sıraya otururum hikayesi yalan oluyor bu gün filmi 1k kişi arıyorsa 3 ay sonra 10 kişi zor arıyor.
Tabi bide en önemli etken var oda sitenin yaşı. bunuda tecrübe ettim. siten ne kadar yeniyse o kadar zor ilerliyor. ne kadar kasarsan kas gitmiyor yükselmiyor bir türlü. yükselsede cok istikrarsız oluyor bir gün 2. sayfada ertesi gün 4. sayfada. backlinklerle alakası war diyeceksiniz ama ben bunu sitenin yeni olmasıyla bagdaştırıyorum.
Ama dedigim gibi film izle kelimesinde kasmak tamamen maliyetli bir iş.
Ya saglam bi seo cun olacak
ya kendin bu işten anlıcaksın
yada aldınmı sağlam backlink alacaksın
Yani kısacası film izle kasıyorsan 1. sayfa için kesenin ağzını açman lazım elinde henüz hiç birşey yokken bile
neyse cok konuştum bu konu hakkında aslında makale bile yazarım da insanların kafasını şişirmiyim şimdi