hadi ordan

) benim 3 farklı dilde sitelerim var. biride ingilizce. inanki, ingilizce sitelere ziyaretçi bulmak ( doğal olarak, yani arama motorundan, forum imzasından değil) çok ama çok zor. Önce sandbox tan çık bakalım, bir tane siteme zoooorrrrla günde 20 ziyaretçi edebildim! Gerisi 5- 10. Türkçe sitelere örneki günde, 3000 ziyaretçi oluyor.
Şimdi düşünün, ben 3000 ziyaretçi ile, tıklama 2 cent bile olsa kaç para ediyorum günde, ve 20 kişiden bir ingilizce siteden kaç para ediyorum. Yani ben aslında şu ingilizce sitelerin işine girdim, ama birde ingilizceniz fena ise, hiç uğraşmayınız, google. com google.com.tr den daha çok çok çok zor.
Bu arada, ingilizce sitelerim ( ve butün sitelerim de özgün içerikli), onun için işim çok yavaş yürüyor. Umarım emekliğime yetişirim para kazanmayı, ama kopya çekmeye kalkarsanız, hiç umit etmeyin, biri şikayet eder, banlanırsınız, ve butün emeğiniz boşuna gider.
Ha bu arada, unuttum, organik trafik çekmek için sırlarınız varsa paylaşın, ozaman belki sizin tarafınızı tutacam