Bende kullandım, 6 aylık ödemesini yaptık kalan 6 ayıda 1 hafta sonra yapacaktım. Ancak sorunlar olduğu için kesin güven sağlamadan yapmak istemedim ve 15 gün falan esnettim ödemeyi. Beklettim. Bu reselleride sadece yeni sitelerim vardı 2 tane onlar için almıştım sorun yaşamayım diye. Oysa kendi VPS 'm vardı. Arkadaşında dediği gibi güncel yedek alınmadan eldeki eski yedekleriyle format atmışlar. Bir baktım site 1 hafta 10 gün geriye gitmiş. Sordum çeşitli bahaneler. Kendilerine göre hakıllardı. Ama düşünün ki yeni açılmış bir siteyi seo açısından kasarken 1 hafta geriye gittiğini. O site ne hale gelir. Sürekli kesintiler kullanıcı bilmemne hataları alınmaya başlandı. Hiç tartışmaya girmedik efendi efendi konuştuk. Ama malesef benimde sorunuma bir çözüm bulunamadı. Aynı sorunları bende yaşadım. En sonunda yine bir şekilde sunucu taşınıyor dendi. Tabi bu bi kaç defa dendi. Bi kaç gün sürdü. Taşındı artık rahatsınız dendi yine aynı sorunlar devam etti. Tekrar uyardım. Taşınacak dediler. Aman dedim bırakın, beni taşımayın. 24 saat sitem aktif kalsın o bana yeter. Ben taşınıyorum dedim. Taşıdım sitelerim birkaç saat içinde. Zaten seo danışmanlığı bölümünde de konum var bu taşımayla ilgili. İyikide taşımışım, sitem taşıdıktan sonra açıldı. Kesintiler falan bitince.

Sonuç olarak iyi arkadaşlar. İlgi alaka tamam sorun yok. Ama bende kendimce çok sıkıntı yaşadım. Yaşamamam gereken sıkıntıları yaşadım. Bahsettiğimiz sıkıntıları hala giderilmemişse çalışmanızı önermiyorum. Ama bu sıkıntılar giderildi ise çalışılabilir.

Sizede geçmiş olsun hocam. Nasıl sinir bozucu bir durum olduğunu çok iyi biliyorum. Aynı sıkıntıları bende yaşamıştım. Belkide aynı sunucudaydık. Anlattıklarınızın aynısını bende yaşadım o günlerde.