Google ve Windows hala birbirine rakip görülüyor böyle bir saçmalık yok. Biri sadece bir web sitesi diğeriyse koskocaman bir işletim sistemi. Google Windowsun "W" 'sine tekabül eder.
W si öylemi o sebeble dünya zenginleri sıralamasında windowsun tepesinde google var google ye bir web sitesi olarak bakman çok yanlış arkadasında neler var neler, milyarlarca gmail hesabı dagıttı google hesapla bakalım 8 gb den neler ortaya cıkıyor bu en basit örnek....
Google işletim sistemindede başarılı olacak bence ama kalbur üstü kişiler kullanacaklar çünkü bilinç gerekecek...
Şimdi ben türkiyede kafesi olan faik abime ya abi gel xp yi kaldıralım yerine chrome kuralım desem bana tepkisi ya bi git müşterimi kaybedecem der demi ..
durum bu fakat türkiyede durum bu suan pc kullanan cogu türkün linuxdan haberi yok ve ne oldugunu dahi bilmiyor... ama dünya genelinde baya bir kullanıcısı var... ve ben firefox cıktıktan bu yana firefox kullanıyorum ve bir kez dahi ie açmış degilimdir 2-3 yıldır..
Tamam microsoft alanında lider ama her cıkısın birde düşüşü olacaktır ve gerçekten googlenin yapacagı sisteme çok güveniyorum ben... Sizlerin yorumlarını bilemem ama windows vistadan sonra baya can yaktı insanlar mecburiyetten kullanıyorlar pc alıyorsun 2 gb ram var vista kuruluyor ram in yarısı yok nerde sistem yiyor... ne yani vista kullanalım diye gidipte devasa makinelermi kullanalım yani söyle 12 veya 24 gb ram lı makineler felan...
kıytırıktan bir asp yazılımı için hostcular windows lisanslarına dünyaca paralar veriyorlar ve yaşanan sorunlarda cabası ....
windows iyi bir sistem degil bence.İlk oldugu için bu kadar ragbet görüyor o kadar. kısaca anlatmak istedigim bu for ever linux and chrome(coming soon)

....
Hosting işiyle ugrasan arkadaşlarım bana hak vereceklerdir windows 2003 konusunda yasanan hatalar vs ler vs ler konusunda ... birde plesk var tabiki windows serverlerde o başlı başına çöküntü zaten