Arkadaşlar bu okulların kapanmasıyla lamerler aşırı derecede çopaldı dolandırıcılar ddosçular vs vs bunlara bir önlem bulmalıyız

2 gündür siteme aşırı derecede saldırı geliyor
Siteyi Suspend den kaldıramıyorum. Kaldırır kaldırmaz sitede 300 400 kişi aynı anda online oluyor ve rekor olarak bir baktım 1250 civarındaydı önleyemiyorum saldırıyı Makina Load'ı fırlıyor 45 lere bıktım ya ne anlıyorlar bunu yapmaktan insanların emekleriyle oynamaktan. Site kapalı kaldığı için suspend sayfasını index almış durumda kafayı yemek üzereyim

Bazı arkadaşlarım soruyorda kimin canını vs yaktın diye bunlar artık can yakmayı bırak adamlar keyif için saldırı yapıyorlar düşünün ya 3 gündür Suspendli durumda makinayı kitlicek gibi Loadı fırlatıyor tavana.

Bunlara bir önlem bulamıyacakmıyız arkadaşlar bıktım yemin ederim 3 gündür doğru dürüst uyku uyuyamadım. + hastanedeydim gelip bakamıyordum bile...

Yok ogün gelmiş aptalın birisi msn'me bazı forum sitelerini kapadım link vermedi diye şimdide senin siteni kapatırım vs vs.

Demekki annelerinden babalarından bukadar eğitim almışlar emeke karşı saygıyı öğrenmemişler insanların ekmekleriyle oynamamayı öğrenmemişler ailesi ye evladım başkalarının parası sevaptır sizin için yiyin böyle öğretmişler sanırım bu insanlara kınıyorum başkasa diyecek söz bulamıyorum artık BU GİBİ DENGESİZ İNSANLARA!