Child adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İş Bankasından nasıl bu kadar kişi memnun haylen anlamadım. Bildiğimiz köy bakkalı. Ne internet bankacılığı iyi. Zırt pırt uyarı veriyor 4440202'yi arayın diye. Arıyorsunuz 2-3 dk lafa tutuyor sonra biri çıkıyor işleminiz neydi diyor. Söylüyorsunuz bilmem bilmem bilmem bilmem kaçı tuşluycanız ben sizi karşılıycam. Madem karşılıycan, niye tuşlatıyon. Anlattım zaten işlemi, olmaz diyor yönlendiriyor. Sonra tekrar anlatıyoruz. Şunu şunu şunu tuşlayıp karşılıycam diyor. Birde oraya anlatıyoruz. En son diyorki bu işlemi telefon üzerinden yapamıyoruz. Koyun diğer bankalar gibi bilgisayarlı karşılama sistemi. Tıklayıp gelelim dinleye dinleye. Madem açtın, ne diye geri tuşlatıyorsun. Saçmalık ya. Sene 2009 olmuş haylen boş işlerle uğraşıyorlar. Şubemize gidip dilekçe vermelisiniz. Ohannes oluyorum. Bildiğimiz köy bakkalı gibi banka. Köy bankası. Şubeye giriyorsunuz direk ağırlık çöküyor.
Eft geliyor sabah 9'da. Telefon açıyom 11 de. Bana eft gelmişti. Aktif ederseniz sevinirim diyorum. Şu anda yoğunuz sonra ilgileneceğiz diyorlar. Neyse saat 2 oluyor arıyorum. Şu anda yoğunuz daha sonra ilgileneceğiz diyorlar. 4 de arıyorum şu eft yi onaylayın işim gücüm var kendi paramı bana göndermiyorsunuz böyle saçmalıkmı olur diyorum. saat 17:30'dan sonra arkadaşlar onaylıycak diyorlar. Saat 19:30 oluyor bakıyorum gelmemiş. Bir telefon daha açıyorum ve ödememi onaylayın artık diyorum. 2 dk ya işleminizi yapıyorum diyorlar ve saat 19:45 de gelan eft hesabıma ulaşıyor ve kendilerini alkışlıyorum. Hemen sonrasında işbankasına mail atıp şikayetimi yazıyorum. İlgileneceğiz cevabını alıyorum. Kendi paramı bana 10 saat sonra gönderirken bile mırın kırın yapıyorlar. Garanti ve HSBC'de işlem saati içinde şak diye geçiyor.