Buradan son sürümü indirebilirsin
.:: NOTEPAD++ ::.
Ayrıca dosyalarını göndermene gerek yok, çünkü sitende toplam editlemen gereken 4-5 dosya var gibi görünüyor bakıldığı zaman
1. Üst bölüm ki burada sorun yok, dikkat edersen Yardım gibi kelimelerde türkçe karakter göstermiş, işe bu dosyaya bakmakla başlayabilirsin.
2. Ana sayfa yani nidex bölümü, ki burada henüz birşey yapmamışsın sadece başlıkları değişmişsin
3. alt bölüm, burada da içerikte de sorun var sanırım
4. olarakta eğer sayfalar tek şablon üzerinden kuruluyorsa o sayfayı ve kategori dosyasını editlemen yeterli olacaktır.
Ancak sayfaların hepsi birer şablonsa bunları tek tek açıp editlemen gerekiyor, dediğim gibi falza bir değişiklik yapmamışsın, büyük ihtimal yeni konu açtığında eğer script uft-8 destekliyorsa sorunsuz kullanırsın, ancak desteklemiyorsa baya uğraşman gerekiyor.
üSTADIM ilgi ve alakana teşekkürler. Yeni bir ilan ekledim ve tükçe karekter sorunu yaşamadım. Tek sorun bu ana sayfada ne var bilmiyorum ama bi onu düzeltemedim. Onda da artık türkçe karekter kullanmadan konu başlıklarını açacam galiba, başka çarem yok. Verdiğiniz linkten notepad++ 5.4.5 sürümünü indirdim. Ama değişen bi şey olmadı. Saol var ol. Ginede yapacağım başka bi şey varsa vereceğiniz bilgiye istinaden gerekeni yaparım.