@Grunge İnsanlara burada Türkçe oğretmiyoruz. Yada öyle de ben mi bilmiyorum ?

Zira öyle birşey varsa öncelikle senin Türkçe'yi iyi ögrenmen lazım:
Bkz: "... bu yüzden web'e wep temene bile birşey demiyecegim fakat ..." cümlesinde "temene" değil "demene" olacaktı.
Amacım kimseyi rencide etmek yada savunmak değil fakat yaptığın pek hoş bir durum değil.Herneyse.
Mesajı tamamıyla bold yazmasını uyarman çok güzel çünkü forum kurallarına göre bütün mesajı bold yazmak banlanma sebebi.
Konuya dönecek olursak;
@adidas1982 Öncelikle sitenin tamamıyla senin olabilmesi için FTP şifrelerinin sende olması gerekiyor diyebilirim. Bahsettiğin arkadaşta şifrelerin olmadığını ama istediğin zaman istediğin değişikliği yaptığını söylüyorsun. Bu biraz saçma geldi bana. Çünkü FTP şifreleri olmadan siteye hiç bir türlü müdahale edemez. (Hacking dışında. Ki bununlada isteklerini karşılayamaz.)
Yapacağın tek şey o kişiden FTP bilgilerini istemek.En nihayetinde sen bu iş için bir para ödediysen herşeyiyle karşılığını vermek zorundalar.Eğer bilgileri alamıyorsan yapabilecek birşey yok.O da aranızdaki sorun...
Kolay gelsin.
Sayın Ertürk.
saat gecenin bir yarısı ve suanda herkes gibi zoraki para kazanma ümidi ile pc basındayım,günde 3-4 saatlik uyku ile idare etmekteyim.Arkadasın yapmıs oldugu sadece tek kelime hatası degil bilakis yazı dilidir.Benim yaptıgım ise tamamen hızlı yazı kurbanı olmamdır.
umarım arada ki farkı görebilicek kadar dinç kafa yapısına su saatte sahipsinizdir.
iyi geceler.